kulup írta:Sör lesz! üdvözítő lett volna ezt az ajándék topikba írni.Ádám írta:...vagy meghívjuk őket egy sörre?
Akkor minden rendben!

kulup írta:Sör lesz! üdvözítő lett volna ezt az ajándék topikba írni.Ádám írta:...vagy meghívjuk őket egy sörre?
IJani írta:Kocsó!
Meg tudod mondani ki mondta le fixre a részvételt? Közölnöm kéne egy többé-kevésbé pontos létszámot az étteremmel.
Kocsó írta: Bocs, múlt héten nem voltam netközelben: eddig 4 osztálytársunk tutira nem tud eljönni (Antal Saca, Czagány Palika, Kollár és Valastyán Laca).
Major "Terror" továbbra is függö és ugyanúgy függö Nagy Zeze is (az elsö trónörökös érkezése július közepére várható és így a két idöpont eléggé közel van egymáshoz).
Mivel Boros Balage sem kér vacsit, így jelenleg 30 före (+ tanárok) kell kaja.
Pityke írta:
A végén egész szűkkörű lesz...És egyébként milyen indokok vannak? Vagy csak szimplán nem, és kész?
Pityke
kulup írta:Sziasztok!
Szeretném jelezni, hogy sajnos én sem tudok ott lenni. Most láttam a TV újságban, hogy a kedvenc sorozatom átrakták szombat estére.
Majd írok 1 pár sort magamról.
üdv. kulup
IJani írta:Azér óvatosan humorizáljatok. Néhány másodpercig rajtam volt a szívbaj.
Mit fogok egyedül csinálni nyolc rekesz sörrel?
IJani írta:Azér óvatosan humorizáljatok. Néhány másodpercig rajtam volt a szívbaj.
Mit fogok egyedül csinálni nyolc rekesz sörrel?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég