Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

Re: Hozzászólások

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 jún. 07, csütörtök 8:20 am

Johnson írta:Ööö...khm...szóval az nem tudom mennyire jó, ha mondatonként külön hozzászólást írunk. Érdemesebb lenne akkor kicsit várni, összeszedni a gondolatokat, és egyben beírni. Uff.
Már elnézést, de 4-5 napja nem látogattam a fórumot, szépen sorban olvastam és közben válaszolgattam...

Johnson írta:Nade 3 hozzászólás egymás után, uszkve félóra alatt, ugyanattól, az már kicsit erős, nem?Uff.
8 perc alatt volt 3.

gyorgyh írta:Kire gondolsz? :D
ő a hozzászólás tárgya :)
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2007 jún. 07, csütörtök 8:58 am

Hello,

Akkor ma kimegy a körlevél a pontos kezdéssel (17:00) és a helyszínnel (Borostyán). Ebben kérek mindenkit, hogy a szállásigényröl is nyilatkozzon. Akinek nincs emailje, azt felhívom holnap.

Jana,

Nekem van hálózsákom, de szállásom nincs, úgyhogy elfogadnám a felajánlásodat.
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 jún. 07, csütörtök 9:20 am

Johnson írta:Ööö...khm...szóval az nem tudom mennyire jó, ha mondatonként külön hozzászólást írunk. Érdemesebb lenne akkor kicsit várni, összeszedni a gondolatokat, és egyben beírni. No persze értem én, így jut eszetekbe. Nade 3 hozzászólás egymás után, uszkve félóra alatt, ugyanattól, az már kicsit erős, nem?
Csak nehogy valami szankcionálás (lefokozás?) legyen a vége...
Uff.

Viszont szerintem így egyértelmű, hogy kinek válaszolok, vagy nem? :D
Sokkal egyszerűbb, hogy rákatt az idézetre, aztán alá megy a válaszom...

Pitkye

u.i. viszont most látom, hogy kb. ezt írta Kulup is, de csak azért sem törlöm ki! :twisted:
Kulup, azt hogy csináltad, hogy 3 idézet is van egy válaszodban???
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 jún. 07, csütörtök 10:04 am

Pityke írta:Kulup, azt hogy csináltad, hogy 3 idézet is van egy válaszodban???
ctrl+c, majd ctrl+v
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 jún. 07, csütörtök 10:42 am

kulup írta:
Pityke írta:Kulup, azt hogy csináltad, hogy 3 idézet is van egy válaszodban???
ctrl+c, majd ctrl+v

Na jó, de akkor megnyitottad mindig az előző hozzászólást?
Mert egyébként nekem nem ilyen beágyazottan jelenik meg. Ha meg meg kell nyitogatni őket, akkor azért elég macerás...

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2007 jún. 07, csütörtök 11:41 am

A fórumosok nem nagyon kapják meg az osztálytalálkozós körleveleimet, úgyhogy idemásolom, ti se maradjatok le semmi jóról:

Helló Osztálytársak!

Újabb információk az osztálytalálkozóval kapcsolatban. FONTOS: Légyszíves jelezzetek vissza (jöhet email, sms, hívás), hogy az osztálytalálkozó utáni vacsorán is részt vesztek-e és hogy kértek-e szállást.

Az osztálytalálkozó menetrendje:
17:00: Osztályfönöki óra az iskolában
19-20:00: érkezés az étterembe

A vacsora helyszíne a Borostyán étterem a Szapáry úton (kellemes, nem túl nagy hely, közel a sulihoz).
A végösszeg 2200 Ft/fő lesz, amelyhez hozzájönnek még majd egyéb járulékos költségek úgymint a tanárok vendéglátása és az ajándékaik. Ebben az összegben bennefoglaltatik egy üdvözlő aperitif (úgyismint pálinka), egy sör-bor-üdítő választás szerint, valamint a főfogás, amely mint említettem többszemélyes vegyestálakat jelent. Tartalma: csirkemájjal és füstölt sajttal töltött csirkemell, flekken, rántott sajt és gomba, hasábburgonya és párolt rizs, valamint valamiféle szósz.

Még valami:
MAJOR IMRÉT segítsetek megtalálni és megtudni, hogy neki jó-e az idöpont. Egyelöre nekem nem sikerült...

Addig is minden jót,
(Sz)Kocsó
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 jún. 07, csütörtök 12:10 pm

Pityke írta:azért elég macerás...Pityke
ja, macerás is, meg ... is.
úgyhogy Jensz büntiből az alaptalan "megszólításért" meghív bennünket egy korsó sörre.
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 jún. 07, csütörtök 12:42 pm

Kocsó írta:MAJOR IMRÉT segítsetek megtalálni
pü. ment a feltételezett adatokkal
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 jún. 07, csütörtök 12:42 pm

kulup írta:
úgyhogy Jensz büntiből az alaptalan "megszólításért" meghív bennünket egy korsó sörre.

Így-így!
És ez most nem virtuális sör! :twisted:

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 jún. 08, péntek 10:11 am

kulup írta:

Hát, szerintem az nem sokat ér, mert ahhoz be kell lépnie ide, nem? Ha meg ide belép, akkor már csak el is olvassa a fórumot...

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2007 jún. 08, péntek 10:30 am

Pityke írta:
kulup írta:

Hát, szerintem az nem sokat ér, mert ahhoz be kell lépnie ide, nem? Ha meg ide belép, akkor már csak el is olvassa a fórumot...

Pityke

Sikerült Major "Terror" Imrét elérnem. Köszi Culu!
Exkluzív pre-info a fórumozóknak (az osztálytalálkozón mindenki más is hallja majd ugyanezt): Terror egy vas-megyei Sárfimizdó nevü település falugondnoka (Körmend és Zalaegerszeg között van a falu) és önkormányzati képviselö. Emellett Aikido-edzéseket tart Körmenden. Egyelöre nötlen, gyerek sincs, de saját háza már van, így a családalapítás sem sokat várat már magára. A Gábor Dénest végezte el, de az informatikával nem foglalkozik azóta sem.
Kimozdulni nem nagyon szokott, csak a fent említett 2 nagyobb városba, illetve ha Aikido-nagymester érkezik Magyarországra. Kicsi esélyét látja annak, hogy eljön a találkozóra: messze van Szolnoktól, meg a hétvégéit is lekötik a falubeli teendök.
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Uli » 2007 jún. 08, péntek 11:11 am

Pityke írta:
kulup írta:
Uli írta:Sajnálattal értesültem tőle, hogy Kis "Oszcillátor" Ferenc nem fog jönni, meg a sorozatos tüntető távolmaradása miatt nem is lett hívva:)
Még megtehetjük, egy meghívó nem kerül semmibe. A suliban nem beszéltünk vele, azért nem, mert senki nem javallotta a nevét és mivel eddig sem jött, ezért kimaradt.

Jól emlékszem hogy ő volt az, aki legutóbb nem jelezve távol maradását nem jött el, pedig ajándéka is volt? Nem vagyok benne biztos, hogy megérdemli... Persze ha van más vélemény...

Pityke

Tudom, persze, volt ebben egy kis irónia is:) Pont ez a poén, hogy valószínű direkt nem jön el (nem mer eljönni):) REMÉLEM OLVASSA !!:)
Uli
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Uli » 2007 jún. 08, péntek 11:13 am

Pityke írta:
Uli írta:Lehet Guyupa nosztalgiakoncert is akár, de ha Kulup Depeche Mode-ot én leszek a kalapács hangja meg a csssz:)

Ezt a mondatot segítenél értelmezni? :twisted:

Pityke

Kimaradt az akar szó.:) "de ha Kulup Depeche Mode-ot AKAR..."
Uli
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Uli » 2007 jún. 08, péntek 11:17 am

kulup írta:

Teljesen igaz ! Johansson, mint sztahanátor, visszaél a kezébe adott hatalommal és megszólít valakit:) Ezért most én is úgy válaszolok, ahogy olvasom. Lesz vagy 3 vagy 4 !
Ha nem is ezért, de valamit majd kitalálunk, hogy miért hív meg egy sörre.
Uli
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Uli » 2007 jún. 08, péntek 11:19 am

Kocsó írta:
Pityke írta:
kulup írta:

Pityke

Sikerült Major "Terror" Imrét elérnem. Köszi Culu!
Exkluzív pre-info a fórumozóknak (az osztálytalálkozón mindenki más is hallja majd ugyanezt): Terror egy vas-megyei Sárfimizdó nevü település falugondnoka (Körmend és Zalaegerszeg között van a falu) és önkormányzati képviselö. Emellett Aikido-edzéseket tart Körmenden. Egyelöre nötlen, gyerek sincs, de saját háza már van, így a családalapítás sem sokat várat már magára. A Gábor Dénest végezte el, de az informatikával nem foglalkozik azóta sem.
Kimozdulni nem nagyon szokott, csak a fent említett 2 nagyobb városba, illetve ha Aikido-nagymester érkezik Magyarországra. Kicsi esélyét látja annak, hogy eljön a találkozóra: messze van Szolnoktól, meg a hétvégéit is lekötik a falubeli teendök.

De most az aikidót azt kés(s)el játsszák ?:)
Uli
Kifli
Kifli

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák