Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

HozzászólásSzerző: Pitzu » 2007 jún. 06, szerda 2:49 pm

gyorgyh írta:Az étterem szerintem dohányzó, de szerintem aki rá akar gyújtani, az úgyis kimegy a terasz részre.

Azért ezt jó lenne előre tisztázni, mert ha már kihagyom miattatok a lengyel versenyt, legalább szeretném magam jól érezni. Ha jól emléxem, legutóbb is azért hagytam ott a bulit már 3-kor, mert Roland elkezdte befüstölni a szobát. Pedig szívem szerint még maradtam volna.
Pitzu
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Uli » 2007 jún. 06, szerda 3:16 pm

Major Imi elveszett valahol "kés(s)el az éji homályban":)
Ha karaoke lesz Gyuri elég ha elenged egy "k.....nyátokat" szupervisítást, aztán el is viszik a gépet:)
Lehet Guyupa nosztalgiakoncert is akár, de ha Kulup Depeche Mode-ot én leszek a kalapács hangja meg a csssz:)
Uli
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 jún. 06, szerda 4:29 pm

Kocsó írta: A tanárokkal megbeszéltétek már, hogy mikor kezdünk a suliban?

Azóta nem beszéltünk semmit, akkor úgy egyeztünk, meg, hogy 16:zérózéró-17:zérózéró körül osztályfőnöki óra (ha jól emléxem 3 éve is 16:00-kor kezdtünk), utánna vacsora. Meghívót majd viszünk be..., de eddig arra vártunk, hogy helység legyen.
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 jún. 06, szerda 4:32 pm

Uli írta:Sajnálattal értesültem tőle, hogy Kis "Oszcillátor" Ferenc nem fog jönni, meg a sorozatos tüntető távolmaradása miatt nem is lett hívva:)
Még megtehetjük, egy meghívó nem kerül semmibe. A suliban nem beszéltünk vele, azért nem, mert senki nem javallotta a nevét és mivel eddig sem jött, ezért kimaradt.
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

brezvair

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 jún. 06, szerda 4:37 pm

Szép csendben regisztrálunk, csendben meglapulunk, hozzá nem szólunk...

tessék bekapcsolódni :!:
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2007 jún. 06, szerda 5:35 pm

Pitzu írta:Azért ezt jó lenne előre tisztázni, mert ha már kihagyom miattatok a lengyel versenyt, legalább szeretném magam jól érezni. Ha jól emléxem, legutóbb is azért hagytam ott a bulit már 3-kor, mert Roland elkezdte befüstölni a szobát. Pedig szívem szerint még maradtam volna.

Pitzu!

Az étterem belső, tehát zárt része akkor nem lesz dohányzó, de ha jól tévedek akkor a 13 évesen is így volt, mindenki kijárt cigizni. Sőt, mikor felmentünk a panzió részbe, akkor is kijártunk cigizni. Más baj volt ott reggel 3 fele nem? :lol:
Az étteremnek van egy külső része is, szerintem akkor majd ott lehet spindelgetni nyugodtan.
De Pitzu, ha kocsival jössz, akkor nem ihatsz!!! Vagy keresünk neked is szállást.

Gyuri
Gyuri
Cort
Cort

Re: brezvair

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2007 jún. 06, szerda 5:35 pm

kulup írta:Szép csendben regisztrálunk, csendben meglapulunk, hozzá nem szólunk...

Kire gondolsz? :D

Más. Janával és az éttermes főnökkel úgy beszéltük, hogy az étterembe 19 és 20 óra között lehetne érkezni, ennek megfelelően talán az este 17 órai kezdéssel lehetne osztályfőnöki óra. Mert akkor lenne bő két óra. A 13 éves tali márciusban volt, tehát most lehetne kicsit később is, nem lenne már olyan meleg, meg ilyenek.
Jana 8 láda sört, azaz 160 üveg (80 soproni, 80 borsodi) rendelt, úgyhogy lehet termelni! Előtte ne igyon senki!

Más.
Eddig egy ember (Kocsó) jelezte konkrétan, hogy alvó helyet kell keresni neki. Nem akarok Jana nevében beszélni, de állítása szerint páran ellehetnek nála is. Kocsó? Jana? Hm?
Többiek? Pl, Pitzu?
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 jún. 06, szerda 5:48 pm

kulup írta:
Uli írta:Sajnálattal értesültem tőle, hogy Kis "Oszcillátor" Ferenc nem fog jönni, meg a sorozatos tüntető távolmaradása miatt nem is lett hívva:)
Még megtehetjük, egy meghívó nem kerül semmibe. A suliban nem beszéltünk vele, azért nem, mert senki nem javallotta a nevét és mivel eddig sem jött, ezért kimaradt.

Jól emlékszem hogy ő volt az, aki legutóbb nem jelezve távol maradását nem jött el, pedig ajándéka is volt? Nem vagyok benne biztos, hogy megérdemli... Persze ha van más vélemény...

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 jún. 06, szerda 5:53 pm

Uli írta:Lehet Guyupa nosztalgiakoncert is akár, de ha Kulup Depeche Mode-ot én leszek a kalapács hangja meg a csssz:)

Ezt a mondatot segítenél értelmezni? :twisted:

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

Re: brezvair

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 jún. 06, szerda 5:56 pm

gyorgyh írta:
kulup írta:Szép csendben regisztrálunk, csendben meglapulunk, hozzá nem szólunk...

Kire gondolsz? :D

Hehe, ha jól gondolom Brezvai Robira. Tényleg csak regisztrált... :D

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: zkollar » 2007 jún. 06, szerda 7:03 pm

Hello

Feltöltöttem egy képet, és két oldalon keresztül csak azt olvasom, hogy mindenki a testsúlyommal van elfoglalva! :D Azt hiszitek olyan egyszerű volt ezt megalkotni???? 95 kg tiszta izom! Ezt nem a méhecskék hordták ám össze!! Mi lenne, ha még szeretném a jó ír GUINNESS-t????
zkollar
Kezdő firkász
Kezdő firkász

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2007 jún. 06, szerda 7:42 pm

zkollar írta:Hello

mindenki a testsúlyommal van elfoglalva! :D

Én nem! :wink:
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: IJani » 2007 jún. 06, szerda 8:57 pm

Akkor véglegesítsük hogy kezdés a suliban mondjuk 17:00-kor?
Én meg szólok a krimóba hogy 7 és 8 között valamikor érkezünk. Nekem már rohadtul nem rémlik hogy anno mennyi időt töltöttünk el a suliban. Hiába 3 év nagy idő. Tán két órát? Mer akkor ez így OK lehet.

Amúgy Gyuri jól beszélt a nevemben. Akinek szállásra van szüksége, az nyugodtan jöhet ha el tudja viselni a nomád körülményeket, nem biztos hogy mindenkinek tudok ágyneműt biztosítani ugyanis. Ezért aki tud esetleg bedobhat a kocsiba egy hálózsákot is hátha szüksége lesz rá.
IJani
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Johnson » 2007 jún. 06, szerda 9:33 pm

Ööö...khm...szóval az nem tudom mennyire jó, ha mondatonként külön hozzászólást írunk. Érdemesebb lenne akkor kicsit várni, összeszedni a gondolatokat, és egyben beírni. No persze értem én, így jut eszetekbe. Nade 3 hozzászólás egymás után, uszkve félóra alatt, ugyanattól, az már kicsit erős, nem?
Csak nehogy valami szankcionálás (lefokozás?) legyen a vége...
Uff.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Ádám » 2007 jún. 06, szerda 10:09 pm

Naja!
Így tartja az átlagot. Persze lehetne rosszabb is. Pl ha egyik hozzászólásával válaszolna egy előbbire :twisted:

Egyébként a program jó, szerintem a 17:00-ás kezdés rendben, de az ajándékkal mi is lesz? nem tudom indult-e már szervezkedés?
Miket szoktak ilyenkor adni a tanaraknak?
Ádám
Tokaji
Tokaji

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák