Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 máj. 31, csütörtök 10:26 am

Ádám írta:Én is iszok, csak én Szombathelyen :twisted:

Na jó, én is feláldozom magam egy budapesti sörözéssel! :D

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Uli » 2007 máj. 31, csütörtök 11:12 am

Hööö, disziz Uli szpíking !
Bocs, már elég régen írtam, de Gyurivaaal végig kapcsolatban voltunk, hogy mik történnek a találkozóval kapcsolatban. Sajnálattal értesültem tőle, hogy Kis "Oszcillátor" Ferenc nem fog jönni, meg a sorozatos tüntető távolmaradása miatt nem is lett hívva:)
Kocsónak már írtam, úgy néz ki jó az időpont.
Meg fogtok lepődni kicsit ha megláttok, már 93 kg vagyok !:) De hát két gyerek után nem is csoda, ugyanis novemberben megszületett a második kisfiam Milán !
Bővebben majd ott...:)
Uli
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2007 máj. 31, csütörtök 11:15 am

Uli írta: már 93 kg vagyok !:) De hát két gyerek után nem is csoda,

Hi-hi, pedig nem is te szültél 8)
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2007 máj. 31, csütörtök 11:47 am

Ez még nem ment fel a párducjárás-bemutató alól :twisted:
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Staniol » 2007 máj. 31, csütörtök 12:24 pm

Kocsó írta:

No igen, de látszik -e még az a híres lapocka, ennyi kg után? (mindjuk magam is pont ennyi vagyok..:( )
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 máj. 31, csütörtök 12:42 pm

Uli írta:Hööö, disziz Uli szpíking !
Bocs, már elég régen írtam, de Gyurivaaal végig kapcsolatban voltunk, hogy mik történnek a találkozóval kapcsolatban. Sajnálattal értesültem tőle, hogy Kis "Oszcillátor" Ferenc nem fog jönni, meg a sorozatos tüntető távolmaradása miatt nem is lett hívva:)
Kocsónak már írtam, úgy néz ki jó az időpont.
Meg fogtok lepődni kicsit ha megláttok, már 93 kg vagyok !:) De hát két gyerek után nem is csoda, ugyanis novemberben megszületett a második kisfiam Milán !
Bővebben majd ott...:)

Mér' megetted őket?? :twisted:

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 máj. 31, csütörtök 12:44 pm

Staniol írta:
Kocsó írta:

No igen, de látszik -e még az a híres lapocka, ennyi kg után? (mindjuk magam is pont ennyi vagyok..:( )

Na ne b.ssz, Te akkor nagyon belehúztál a 10 éves találka óta, nem?

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Staniol » 2007 máj. 31, csütörtök 12:49 pm

Pityke írta:
Staniol írta:
Kocsó írta:

Na ne b.ssz, Te akkor nagyon belehúztál a 10 éves találka óta, nem?

Pityke

Hát mit mondjak eléggé. Malájföldön töltött rizses hónapjaim, és a jelenlegi olasz kaja eléggé durván hat rám. Bár most már tudatos figyelemmel megállítottam, de vissza még nem tudtam tolni.
No, azért annyira nem nézek ki borzasztóan... gondolom én..:)
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Uli » 2007 máj. 31, csütörtök 3:38 pm

A híres lapocka természetesen még látszik (most gyorsan ki is próbáltam, ki tudom-e tolni, de hát persze, hogy ki tudom), de csak azért mert az a hátamon van:) Úgyhogy ha nem is párducjárás, de egy csüngős hasú vietnami kismalacjárás bemutató lehetséges:))))
Na most gondoljátok el, ha ráadásul én szültem volna...:)
Uli
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Uli » 2007 máj. 31, csütörtök 3:41 pm

Apropó Staniol, nincs valami új staffod?:)))) Na erre is kíváncsi lennék, mi van azzal a gyerekkel aki szinte minden nap megkérdezte tőled mi meg halálra röhögtük magunkat rajta.
Uli
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Staniol » 2007 jún. 01, péntek 8:57 am

Uli írta:Apropó Staniol, nincs valami új staffod?:)))) Na erre is kíváncsi lennék, mi van azzal a gyerekkel aki szinte minden nap megkérdezte tőled mi meg halálra röhögtük magunkat rajta.

De jó lenne emlékezni...:) magára a sztorira még emlékszem, de a srác arcára nem... pedig ha jól emlékezem a stílusa is megért egy misét.

A 17:40-es buszt nem feledem soha.
Staniol
Kifli
Kifli

idő

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 jún. 01, péntek 1:54 pm

Hehe, csak most vettem észre, hogy amint belépek (nem csak vendégként nézelődök) egyből egy őrával több az idő! :)

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

közkívánatra

HozzászólásSzerző: zkollar » 2007 jún. 02, szombat 2:15 pm

Üdv Mindenkinek!

Ha már annyira hiányoltatok, regisztráltam és itt vagyok! :D

Sajna, a július 7-i esemény fényét jelenlétemmel emelni nem tudom, mert szokásos, évi rendes szabadságom csak két héttel később kezdődik. Az iwiw-en kívülieknek írok egy pár sort magamról (csak hogy kielégítetlen vágyukat csillapítsam):

Az érettségi után bevonultam katonának (erről Hillender Gyuri tud majd mesélni). Leszereltem, egy évig Szolnokon melóztam a kereskedelemben. (BODEX Kft. PANNON dealer, stb.), majd ezután a "szívem" visszahúzott a seregbe, mint szerződéses katona. Na itt lenyomtam 8.5 évet (főtörzsőrmesterként úgy éreztem elég a jóból), majd 3 éve, a menyasszonyommal "disszdáltunk" ide Írországba. Azóta itt élek, könnyű fizikai munkásként (ereszcsatornákat installálok) keresem a napi betevőre valót! Ami a végleges hazatérésem dátumát illeti, az elég bizonytalan, mert az "otthonról" kapott és látott információk nem igazán győznek meg, hogy Magyarországon lenne a helyem! Értem ezalatt a politikai, gazdasági, morális állapotokat! Aki él/élt már kicsit nyugatabbra, az tudja, hogy mit hiányolnék otthonról!

Visszalapozva olvastam, hogy az osztály átlagos testsúlya 95 kg. Nem szeretnék ezalól kilógni énsem, így hosszú évek kitartó munkájával elértem ezt az átlagos tömeget! :lol:

Egyéb, életemmel kapcsolatos kérdésekre készségesen (átlagosan 1 éven belül) válaszolok!

A bulira jó szórakozást mindenkinek!

Come on Ireland
zkollar
Kezdő firkász
Kezdő firkász

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2007 jún. 02, szombat 6:31 pm

Hello Zoli!
Kösz a beszámolót!

Van még két hely nálatok?

Gyuri
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: IJani » 2007 jún. 03, vasárnap 8:18 pm

Jelen állás szerint az osztálytalálkozó apropóján szervezett lealjasodást a Borostyán étteremben tartjuk a Szapáry úton. Szerintem kellemes, nem túl nagy hely, ellenben közel van a sulihoz. 2 rongy körül várható a vacsora költsége per fő. A nem részletkérdésnek tekintehtő italfogyasztásra külön ajánlatunk van. Az alkalomra borsodit és sopronit biztosítanak nekünk 220 Ft-os áron.
Alapértelmezetten a csehó 2 óráig tart nyitva, de saját bevallásuk szerint a személyzet megvesztegethető.
Kétszemélyes vegyestálakra gondoltam vacsora gyanánt. Praktikusan érdemes mindenkinek előre leszervezni a vacsorapartnerét, én személy szerint Pesti Fecóra gondoltam, de 60kg alatt bárkivel hajlandó vagyok együtt vacsorázni. Holnap igyekszem fixálni a részleteket és összeállítani a menüt Gyuri hathatós segítségével.
Szállás a helyszínen nincs, de ez az opció legutóbb se volt túlságosan népszerű. Kocza Pityunál kevésbé bátor versenyzőknek javaslom hogy szolnoki sorstársaiknál igényeljenek átmeneti szállást. (nekem pl. kényelmes beépített szekrényeim vannak, de a szerencsések akár vízszintes pozícióban is éjszakázhatnak)
IJani
Kifli
Kifli

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák