Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 máj. 01, kedd 12:05 pm

Az a helyzet, hogy amiben tudok segítek, de van úgy, hogy 1 hónapig sem megyek Szolnokra. Én ott túl sok mindent nem tudok intézni. A suliba ugorj el, kérdezd meg a két oszfőt az időpontról. Ha ez meg van, akkor lépünk tovább...
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: IJani » 2007 máj. 01, kedd 8:55 pm

Majd körülnézek helyügyileg. Kérdés hogy mennyire van igény ottalvós helyre?
Ha jól rémlik legutóbb elég sokan nekivágtak az éccakának. Csak néhányan szerettek volna ott aludni. (ha hagytuk volna :twisted: )
Van mondjuk ez a milléri szabadidőpark. Ott a szállás nem lenne gond, amennyire tudom. Lenne ilyesmire igény?
IJani
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: jake » 2007 máj. 02, szerda 9:21 am

Nem akarok állandóan beleszólni a témába, de július 20-án Rolling Stones koncert lesz. Ezt is vegyétek figyelembe az időpont kiválasztásánál.
jake
Bögre
Bögre

Re: időpont

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 máj. 03, csütörtök 10:49 am

Kocsó írta:Hello,

Igen, a két idöpont lenne a jobb, bocs a kavarásért. Culu, azok a júniusi 7végég nem koraiak? Inkább jún végét - júl elejét kellene becélozni.
A Tiszaligetben voltunk már egyszer, de ott nem lehetett aludni. Ellenben voltak chipendale srácok...

Hi!

Szerintem inkább június mint július. Elvégre júliusban már inkább nyaralnak az emberek, ráadásul az már erősen fesztivál szezon! :))

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2007 máj. 03, csütörtök 2:18 pm

Hi,

Erösen úgy tünik, hogy a fórumot olvasók fogják (fogjuk) megszervezni az idei osztálytalálkozót, ezért legalább annyi elönyünk legyen, hogy az idöpontot mi határozzuk meg: mit szólnátok ahhoz, ha már a tanárokhoz is úgy mennénk oda, hogy jún 23 vagy jún 30? Addigra már csak vége van az érettségiknek. Nektek jó lenne egyáltalán valamelyik a kettö közül?

Kocsó
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 máj. 03, csütörtök 6:42 pm

Kocsó írta:Hi,

Erösen úgy tünik, hogy a fórumot olvasók fogják (fogjuk) megszervezni az idei osztálytalálkozót, ezért legalább annyi elönyünk legyen, hogy az idöpontot mi határozzuk meg: mit szólnátok ahhoz, ha már a tanárokhoz is úgy mennénk oda, hogy jún 23 vagy jún 30? Addigra már csak vége van az érettségiknek. Nektek jó lenne egyáltalán valamelyik a kettö közül?

Kocsó

Nekem előre láthatólag jónak tűnnek ezek az időpontok.

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Ádám » 2007 máj. 03, csütörtök 10:19 pm

Kocsó

Szasztok!
Nekem innen Szombathelyről szinte teljesen mind1 mikor megyek, eddig semmi nincs betervezve egy nyári hétvégénkre sem csak gyereknevelés, azt meg bármelyik hétvégére fel tudom függeszteni egy kicsit :twisted:
Ádám
Tokaji
Tokaji

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 máj. 04, péntek 8:34 am

Hahó Pityke!
Nem létező email cimként visszajött az "felkérő" levél, amit küldtem. Véletlenül néztél be?

Nekem a 23-i hétvége nem jó családi botrány lenne belőle - ettől függetlenül lehet hogy bevállalnám :twisted:
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 máj. 04, péntek 8:37 am

Erösen úgy tünik, hogy a fórumot olvasók fogják (fogjuk) megszervezni az idei osztálytalálkozót, ...

Az ideit? Szerintem mindet... :D
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 máj. 04, péntek 9:30 am

kulup írta:Hahó Pityke!
Nem létező email cimként visszajött az "felkérő" levél, amit küldtem. Véletlenül néztél be?

Nekem a 23-i hétvége nem jó családi botrány lenne belőle - ettől függetlenül lehet hogy bevállalnám :twisted:

Hali!

Eszembe jutott, hogy most lenne aktuális, meg sikerült emlékeznem a linkre! :) Egyébként nem kaptam semmit, tehát véletlenül.

Viszont most olvastam, hogy a szóbeli érettségik úgy néznek ki, hogy emelt szinten júl.7-13. közép szinten júl.18-29.
Szóval lehet, hogy az a 22-és hétvége még nem jó tanárainknak.

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 máj. 04, péntek 10:02 am

Pityke írta:Viszont most olvastam, hogy a szóbeli érettségik úgy néznek ki, hogy emelt szinten júl.7-13. közép szinten júl.18-29.
Szóval lehet, hogy az a 22-és hétvége még nem jó tanárainknak.Pityke

Én eleve a 2. júniusban gondolkodtam :D A mi érettségi banketünk is június végén volt. (első június :) :) :) )
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Pityke » 2007 máj. 04, péntek 12:53 pm

[quote="kulup]Én eleve a 2. júniusban gondolkodtam :D A mi érettségi banketünk is június végén volt. (első június :) :) :) )[/quote]

Tehát akkor gondolkodjunk a jún. 30. vagy júl. 06.-ban?
Csak kérdezem!

Pityke
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 máj. 04, péntek 1:07 pm

Pityke írta:Tehát akkor gondolkodjunk a jún. 30. vagy júl. 06.-ban?
Csak kérdezem!Pityke

Nékem jó ez a két dátum... várjuk meg a másik 5 fórumozót, hogy mit szól hozzá...
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: IJani » 2007 máj. 04, péntek 1:20 pm

az 5ből 1nek bármikor jó
IJani
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Pesti_Cofe » 2007 máj. 04, péntek 2:52 pm

Sziasztok !

Meglepődve látom, hogy Kulup figyelem felkeltésnek szánt e-maile ennyire kevés reakciót váltott ki. Persze lehet, hogy sokakhoz nem jutott el, mert időközben megváltozott a címük.
Én pár percig tényleg megijedtem, hogy lemaradtam a buliról.

Az időpontról : nekem július 20-ig bármelyik hétvége jó. Szerintem minnél hamarabb ki kellene jelölni a lehetséges időpontokat és megszavaztatni, mert ripsz-ropsz elszalad ez a nagyjából 2 hónapnyi idő.

Üdv

Cofe
Pesti_Cofe
Bögre
Bögre

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák