Kocsó írta:Hello,
Igen, a két idöpont lenne a jobb, bocs a kavarásért. Culu, azok a júniusi 7végég nem koraiak? Inkább jún végét - júl elejét kellene becélozni.
A Tiszaligetben voltunk már egyszer, de ott nem lehetett aludni. Ellenben voltak chipendale srácok...
Kocsó írta:Hi,
Erösen úgy tünik, hogy a fórumot olvasók fogják (fogjuk) megszervezni az idei osztálytalálkozót, ezért legalább annyi elönyünk legyen, hogy az idöpontot mi határozzuk meg: mit szólnátok ahhoz, ha már a tanárokhoz is úgy mennénk oda, hogy jún 23 vagy jún 30? Addigra már csak vége van az érettségiknek. Nektek jó lenne egyáltalán valamelyik a kettö közül?
Kocsó
Erösen úgy tünik, hogy a fórumot olvasók fogják (fogjuk) megszervezni az idei osztálytalálkozót, ezért legalább annyi elönyünk legyen, hogy az idöpontot mi határozzuk meg: mit szólnátok ahhoz, ha már a tanárokhoz is úgy mennénk oda, hogy jún 23 vagy jún 30? Addigra már csak vége van az érettségiknek. Nektek jó lenne egyáltalán valamelyik a kettö közül?
Kocsó
Erösen úgy tünik, hogy a fórumot olvasók fogják (fogjuk) megszervezni az idei osztálytalálkozót, ...
kulup írta:Hahó Pityke!
Nem létező email cimként visszajött az "felkérő" levél, amit küldtem. Véletlenül néztél be?
Nekem a 23-i hétvége nem jó családi botrány lenne belőle - ettől függetlenül lehet hogy bevállalnám
Pityke írta:Viszont most olvastam, hogy a szóbeli érettségik úgy néznek ki, hogy emelt szinten júl.7-13. közép szinten júl.18-29.
Szóval lehet, hogy az a 22-és hétvége még nem jó tanárainknak.Pityke
Pityke írta:Tehát akkor gondolkodjunk a jún. 30. vagy júl. 06.-ban?
Csak kérdezem!Pityke
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég