Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

Re: Találka

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2007 ápr. 16, hétfő 11:26 am

Az idöpontot az érettségik idöpontja erösen befolyásolhatja, a múltkor azt mondta az Öreg, hogy lehetöleg ne akkor legyen, amikor érettségiztetnek. Korábban már gyanús, hogy megszervezhetö, úgyhogy valamikor június vége lehet az elsö esélyes idöpont. Amúgy egyetértek Ádámmal, egy-két lehetséges idöpont közül elég lesz választani (a legjobb lenne egy idöpontot adni és akkor arra mindenki elöre tud készülni).
A gyakorlati kivitelezést szerintem megint olyanra kellene bízni, akkor Szolnokon van (hello Gyurci : ) ), talán könnyebb így megfelelö helyet találni, ahol enni, inni és ájulni is lehet.
Kocsó
Vilmos
Vilmos

Re: Találka

HozzászólásSzerző: Johnson » 2007 ápr. 16, hétfő 9:44 pm

Kocsó írta:Amúgy egyetértek Ádámmal, egy-két lehetséges idöpont közül elég lesz választani (a legjobb lenne egy idöpontot adni és akkor arra mindenki elöre tud készülni).
A gyakorlati kivitelezést szerintem megint olyanra kellene bízni, akkor Szolnokon van (hello Gyurci : ) ), talán könnyebb így megfelelö helyet találni, ahol enni, inni és ájulni is lehet.

Ööööö... most egy-két, vagy egy időpont? Ha csak egy, abból nehéz választani. Vagy könnyű?
A június is kétséges, legalábbis az elején még a szóbelik vannak + tanári konf. a zárásokról (valami ilyen rémlik korábbról, mikor még én is érintett voltam). Javaslok egy július 6 (péntek) vagy 7 (szombat) dátumot pl., az már szabad mindenképp (meg Napcsival névnapozhatunk is egyből :) )
A hely: nekem tetszett a múltkori (nem tom hol voltunk, de jó volt), meg Gyuriék kérója is megfelelt tökéletesen :)
UFF
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2007 ápr. 17, kedd 9:59 am

Húúú de népszerű lettem:) Pörszön elhelyezését vállalom. Viszont nem vagyok valami jó szervező, az utolsó bulit ki intézte? Nem Imre Jana? Vagy Pityke?
Szerintem a pénteki időpont inkább legyen szombat.

Gyuri
Gyuri
Cort
Cort

időpont

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 ápr. 17, kedd 2:00 pm

Imre Janival azt beszéltük, hogy oda már nem mehetünk vissza, ahol a 12-es volt. Tiszaligetbe lehetne nézni valami helyet, ahol ki is lehetne ülni, ha jó az idő.
Szerintem 2 időpont legyen, amit akár most a héten megszavaztatunk, hogy mindenki tudjon tervezni...
üdv.
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2007 ápr. 17, kedd 6:51 pm

Pedig tök jó helynek tűnt... Roland is tudna mesélni róla:)
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Ádám » 2007 ápr. 17, kedd 10:25 pm

Mi is történt ott ami miatt nem mehetünk vissza? :D
Ádám
Tokaji
Tokaji

időpont

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 ápr. 18, szerda 11:17 am

nekem momentán nem tudom, hogy jó-e, de úgy szervezzük.
06.08. vs. 06.09. vs. 06.15. vs. 06.16.
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

Re: időpont

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2007 ápr. 18, szerda 12:09 pm

Hello,

Igen, a két idöpont lenne a jobb, bocs a kavarásért. Culu, azok a júniusi 7végég nem koraiak? Inkább jún végét - júl elejét kellene becélozni.
A Tiszaligetben voltunk már egyszer, de ott nem lehetett aludni. Ellenben voltak chipendale srácok...
Kocsó
Vilmos
Vilmos

időpont

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 ápr. 18, szerda 12:42 pm

Bocs, elszámoltam a hónapot, a második júniusra gondoltam. :lol:
mivel az elsőbe még az érettségi + banketok is beleesnek.
Egyébként voltam az ősszel a ligetben és szerintem lehet ott szálláshelyet is találni. Ha meg a múltkori helyre megyünk, akkor ne Jani menjen leszervezni, mert tutira felismerik:))))
Pecirről nem is beszélve :twisted: :twisted:
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2007 ápr. 18, szerda 8:42 pm

Nekem mindegy mikor van, csak legyen! Tiszaliget... hm... Nem lesz sok a szúnyog?
Az időponton és a helyszínen kívül lenne itt még egy érdekes kérdés, kik legyenek a tanárok, akik meghívást kapnak? Mármint a két oszifőn kívül.
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: kulup » 2007 ápr. 19, csütörtök 10:57 am

gyorgyh írta:Nekem mindegy mikor van, csak legyen! Tiszaliget... hm... Nem lesz sok a szúnyog?
Az időponton és a helyszínen kívül lenne itt még egy érdekes kérdés, kik legyenek a tanárok, akik meghívást kapnak? Mármint a két oszifőn kívül.

Ha jó az idő vmi kerthelység lenne a tuti. nem egy 40 fokos, vagy légkondis. A szúnyog témájában nem vagyok jó. Nem tudom szokták-é irtani?
Tanarak: 2 oszfő, (Őket mindenképp úgy, hogy időpont egyeztetés előtte és mi alkalmazkodunk hozzájuk) Pepper múltkor sem jött el szerintem most sem jönne, Szűcs Gyula, Mohácsi Ottó, végül de nem utolsó sorban Bátorinét (nem emlékszem, hogy th esetleg y) mindenképpen meg kellene hívni.
Kinek van a névsorhoz +ötlete?
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2007 ápr. 19, csütörtök 3:24 pm

Szerintem ennyi tanár elég is lesz. Még közülük is lesz néhány, aki lemondja majd.
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2007 ápr. 20, péntek 7:09 pm

Sajnos az éreklődés elég gyér ezen a fórumon, akinek esetleg van lehetősége telefonálni (céges mobil), talán megereszthetne pártíz hívást, bár nem tudom a feltüntetett számok mennyire jók.

Gyuri
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2007 ápr. 21, szombat 9:53 am

gyorgyh írta:Sajnos az éreklődés elég gyér ezen a fórumon, akinek esetleg van lehetősége telefonálni (céges mobil), talán megereszthetne pártíz hívást, bár nem tudom a feltüntetett számok mennyire jók.

Gyuri

Hello,

Ha megvan a helyszín + a tanárokkal egyeztetés a dátumról, akkor utána én körbekérdezem az osztálytársakat, hogy nekik mikor lenne jó a javasolt idöpontok közül. Legutóbb is én csináltam, mert ezt innen is tudom intézni, de se Szolnokot nem ismerem már annyira, hogy jó és strapabíró helyet találjak, se a tanárokkal nem tudok találkozni...

Kocsó
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2007 ápr. 29, vasárnap 10:26 am

Na, azért ennyire nem kéne tolongani itt a fórumon:(
Gyuri
Cort
Cort

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák