Meg információként. A 85-90% szerintem tökéletesen elfogadható arány.
Úgyhogy használjuk így.

kulup írta:Ulala!
Ádám 60 körül fog már vmit kapni
kulup írta:Mi lenne, ha olyan formán lenne a rang, hogy lenne benne lefokozás.
kulup írta:Mi lenne, ha olyan formán lenne a rang, hogy lenne benne lefokozás. pl. én most 8 napja nem szóltam hozzá, akkor a rangom 8 egységgel csökkenne, így nem kellene 60x hozzászólnom hogy esetleg legyen +forrasztópákám vagy mifene.
Pityke írta:Úgy látom, már megint én vagyok béna, de szerintem ha közben csökkenne is a rangod, akkor épp, hogy többször kellene hozzászólni, nem??? Vagy csak szimplán nem értem...
Pityke írta:Mivel a virtuális korsóm csak nem akar megtelni, ezért most jól itthagyom a fórumot, és beszerzek néhány kézzel fogható teli korsót!![]()
További jó sörözést mindenkinek!
kulup írta:Hát pont ez az. Ugysem lesz soha forrasztópákád, akkor meg legalább legyen meg azaz öröm, hogy megint elölről kezdheted az első korsóval.
Ráadásul aktívabb is leszel (elméletben), mert serkent a mindennapos látogatásra és hozzászólásra vagy mifene...
Johnson írta:Pityke írta:Mivel a virtuális korsóm csak nem akar megtelni, ezért most jól itthagyom a fórumot, és beszerzek néhány kézzel fogható teli korsót!![]()
További jó sörözést mindenkinek!
Nesze két virtuális is...
Ádám írta:A négyputtonyos aszú már elég jó, ha lecserélhetjük arra a söröket
Johnson írta:Ádám írta:A négyputtonyos aszú már elég jó, ha lecserélhetjük arra a söröket
Tessék írni még érte...
kulup írta:Pityke! Milyen önhibán kívül? Ne menj nyaralni, Meg 'asztán nem jobb elölről kezdeni.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég