Pitzu írta:http://www.futanet.hu/cikk/telekom-vivicitta-varosvedo-futas-szolnok
Erre nem jöttök?! Én de.
Uli írta:Voltam benn fogadóórán, beszéltem Ottóval. Kérdezte mikor lesz találkozó, aztán amikor mondtam, hogy most, többször is célzást tett, hogy jön. (hol leszünk? majd ott beszélünk, stb) Csak meg kéne hívni...
Uli írta:Voltam benn fogadóórán
Kocsó írta:Lassan kellene találni egy időpontot, mert a nyár eleje már elég közel van ahhoz, hogy a szervezés elinduljon. Ha később lesz, akkor is szólni kell mindenkinek. Szóval: ötlet?
Staniol írta:Szerintem ez a fórum eléggé szűken látogatott. Mivel mindenkinek van Mailcíme, nem lehetne egy levelezőcsoportot csinálni erre inkább?
Gondolom ott mindenki lelkesebb lenne a válaszokkal is.
Persze fórum maradjon, szeretem, csak szervezéshez nehézkes...
Johnson írta:Ha látnád az e-mail reakciókat, siralmas. Mintha nem is informatikai csapat lettünk volna. Na mindegy... nem lehet mindenki bitagyú. A fórumot azért vetettem föl én Kocsónak, hogy ide írjon, mert a "kemény mag" (szándékosan nem írok neveket) azért olvassa hellyel-közzel. A népnek meg elég akkor szólni ha valamiben sikerül megállapodni.
(Hint: ha bejelölöd az "Értesítés, ha válasz érkezik" opciót a hozzászólás megírásakor, akkor kapsz mailt is ha valaki írt ide. )
De hogy konstruktív is legyek: menjen még egy körlevél, hogy "Hali, a nyár bukta, what about esős évszak?" Szívesen kiküldöm, de kb 2 hét mire 90% válaszol... az pedig még mindig nem teljes minta, ugye most is egy ember miatt (aláírom, jogosan) kukáztuk az eredeti tervet.
J.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég