gyorgyh írta:Amúgy Roland miért nem tudna jönni?
Mer nyaral. 30-án már, 7-én még.
Az ajándéktopicra visszatérve: nem indítok új témát, de az utolsó néhány post az friss

gyorgyh írta:Amúgy Roland miért nem tudna jönni?
Johnson írta:gyorgyh írta:Amúgy Roland miért nem tudna jönni?
Az ajándéktopicra visszatérve: nem indítok új témát, de az utolsó néhány post az friss
gyorgyh írta:Johnson írta:gyorgyh írta:Amúgy Roland miért nem tudna jönni?
Hát akkor szettegjen haza
Johnson írta:Mivel a tudomány jelen állása szerint a jún30 esélyesebb dátumnak, induljon Szolnokról, vasárnap reggel...
Pityke írta:Üdv Mindenkinek, ezen az oldalon is!Johnson írta:Mivel a tudomány jelen állása szerint a jún30 esélyesebb dátumnak, induljon Szolnokról, vasárnap reggel...
Hát, ha a Balatonon nyaral, akkor simán. De ha mondjuk Kubában, akkor lehet, hogy kicsit macerásabb lenne...
Egyébként miért nem május lett felvetve? (Nem akarom átszervezni a dolgot csak érdeklődöm)
Akkor még tuti nem nyaral senki.
Pityke
Johnson írta:Korábban szerenád, bankett, érettségi, ballagások. Emellett van köztünk is pedagógus.
Szerintem.
Pityke írta:Johnson írta:Korábban szerenád, bankett, érettségi, ballagások. Emellett van köztünk is pedagógus.
Szerintem.
Na ja, hát ebbe nem gondoltam bele.
Csak azt hittem, hogy az 5 évvel ezelőtti tavasszal volt...
Johnson írta:Pityke írta:Johnson írta:Korábban szerenád, bankett, érettségi, ballagások. Emellett van köztünk is pedagógus.
Szerintem.
Na ja, hát ebbe nem gondoltam bele.
Csak azt hittem, hogy az 5 évvel ezelőtti tavasszal volt...
07.07.07.
Uli írta:Johnson írta:07.07.07.
Amit írtál Johnson már majdnem sátánizmus...![]()
Johnson írta:Üdv!
Most kaptam a megerősítést: az eddig abszolút favorit időpontként kezelt június 30. Rolandnak semmiképpen nem jó. (Külföld, sok km.)
Ebből az látszik valószínűnek, hogy új időpontot kell keresnünk...
Várom a megnyilvánulásokat. (Elsősorban az új időpont kiválasztása érdekel, nem az, hogy hova és mikor menjen Szetír nyaralni)
Jon@han
Staniol írta:Hű, ez így kaotikus lesz, nem? De. De mindegy.
Szerintem inkább előbb mint később, az augusztus az nyaralós fesztiválos időszak mindenkinek.
Johnson írta:Staniol írta:Hű, ez így kaotikus lesz, nem? De. De mindegy.
Szerintem inkább előbb mint később, az augusztus az nyaralós fesztiválos időszak mindenkinek.
Hát igen. De akkor hogy konkrétum is legyen, mondom:
június 23?
[OFF] Persze, a videót is láttam, meg 5 évvel ezelőtt kaptam MS demo cd-t is. Szubjektivitás nélkül, tetszett. Nem ismerem a mostani bandátokat, de az a feeling szerintem megismételhetetlen... akkor még metál volt a metál... vagy mi[/OFF]
Johnson írta:Staniol írta:Hű, ez így kaotikus lesz, nem? De. De mindegy.
Hát igen. De akkor hogy konkrétum is legyen, mondom:
június 23?
[OFF] Persze, a videót is láttam, meg 5 évvel ezelőtt kaptam MS demo cd-t is. Szubjektivitás nélkül, tetszett. Nem ismerem a mostani bandátokat, de az a feeling szerintem megismételhetetlen... akkor még metál volt a metál... vagy mi[/OFF]
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég