Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 09, péntek 12:28 pm

gyorgyh írta:
Előtte lenne érdemes szerintem, reggel 8-9 tájban indulás, 10-11-re Debrecenbe érnénk, 12-13 óra fele vissza, 14-15 között Szolnokra érnénk, aztán kezdődhet a 20 éves.
A szállásról is gondolkodtam. Lehet nem lenne hülyeség a Tiszaligetben (fentebbi link) bérelni helyet, ha aktuális az árlistájuk, akkor 1800 Ft/koponya. Így a hazaséta alatt is lehetne dühöngeni, meg még is csak ott volt a kollégium is, legalábbis nekünk ismerős terep lenne. Még én is ott hálnék (Olivér is benne lenne), hogy úgy mondjam tovább tartana a buli!

Mindkét ötletet támogatom. A szállást felhívhatnád, hogy bevállalnak-e pár embert; persze a konkrét időpont még függő. Esetleg ha van éttermük (nem tudom milyen minőségű az), az egész buli lehetne ott egy helyben. Aztán aki hazamegy az hazamegy, a többi marad...
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Staniol » 2012 márc. 09, péntek 12:37 pm

gyorgyh írta:
Johnson írta:
Staniol írta:
gyorgyh írta:Jensenn!

Az Attilának szánt koszorút akár mi is elvihetnénk, még talán az Öregnek is lehetne üzenni, hogy ő jönne-e. Én Szolnoktól elvinnék 4 embert (meg vissza is:), nyilván ha többen mennénk volna még más is, aki autót intézne. Hm?

És még valami, a szállás a "bejárósoknak": http://www.turisztikaikozpont.hu/szolnok

Természetesen az én autóm is nyitva áll mindenkinek.

Jau. Kérdés, hogy előtte, vagy utána. Mindkettő mellett lehet érvelni. Lehet h egyszerűbb a találkozó alkalmával összedobni a költséget, utána pedig mehettek/mehetünk ha így bevállaltátok.

Uff.

Előtte lenne érdemes szerintem, reggel 8-9 tájban indulás, 10-11-re Debrecenbe érnénk, 12-13 óra fele vissza, 14-15 között Szolnokra érnénk, aztán kezdődhet a 20 éves.
A szállásról is gondolkodtam. Lehet nem lenne hülyeség a Tiszaligetben (fentebbi link) bérelni helyet, ha aktuális az árlistájuk, akkor 1800 Ft/koponya. Így a hazaséta alatt is lehetne dühöngeni, meg még is csak ott volt a kollégium is, legalábbis nekünk ismerős terep lenne. Még én is ott hálnék (Olivér is benne lenne), hogy úgy mondjam tovább tartana a buli!

Mindkét terv jó. Egyedül attól tartok, hogy kidobnak minket a szállásról... :)
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 09, péntek 12:55 pm

Staniol írta:Mindkét terv jó. Egyedül attól tartok, hogy kidobnak minket a szállásról... :)

Hát, ha Apácskám is ott lesz, meg Zoló, ember legyen a talpán, aki kipenderítene bennünket onnan:)

Felvettem a kapcsolatot a ligeti táborral, kértem árlistát meg ajánlatot vacsorára, a szállásra, kedvezményre, mindenre, írásban.
Ha ez összejönne, akár hozhatod is az Ibanezt, mi is vinnénk a motyót :twisted:
Gyuri
Cort
Cort

KántorCofe

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 09, péntek 1:05 pm

Jelentem, megvan Kántor Cofe is!

A koszorú ügyintézésébe is beszáll, legalább nem kell autóval szállítani, de ezt majd megbeszélitek, Gyuri az emailt/telefont a névsorban megtalálod.

J.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 09, péntek 1:34 pm

Off!
Nagy vagy Jenszenn! Köszi a változtatást!
On!

A debreceni útra én mindenképpen elmegyek, Olivér is kibérelte a jobb első ülést, gondolom Peti is jön, ez már 3. Cofe címe jól jön, fogom keresni.

Láttam a ?-eket Kovács Lacinál a listában.
Nekem van két régebbi email címe, nem tudom aktuálisak-e: kovacs.laszlo@yahoo.com, kovacslaszlo74@yahoo.com

Amikor utoljára hallottam felőle, akkor tűzoltóként szolgált a reptéren a laktanyában, itt Szolnokon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyuri 2012 márc. 09, péntek 1:38 pm-kor.
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 09, péntek 1:38 pm

gyorgyh írta:Off!
Nagy vagy Jenszenn! Köszi a változtatást!
On!

A debreceni útra én mindenképpen elmegyek, Olivér is kibérelte a jobb első ülést, gondolom Peti is jön, ez már 3. Cofe címe jól jön, fogom keresni.

Akkor megvan a 4. hely is, én is mennék...
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 09, péntek 1:41 pm

Johnson írta:Akkor megvan a 4. hely is, én is mennék...

Ok, majd útközben mérési jegyzőkönyveket vesézünk ki :)
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 09, péntek 1:42 pm

gyorgyh írta:Láttam a ?-eket Kovács Lacinál a listában.
Nekem van két régebbi email címe, nem tudom aktuálisak-e: kovacs.laszlo@yahoo.com, kovacslaszlo74@yahoo.com

Amikor utoljára hallottam felőle, akkor tűzoltóként szolgált a reptéren a laktanyában, itt Szolnokon.

A tűzoltóság aktuális, legalábbis iwiw-en is az van beírva.
Köszi a címeket, levél ment, remélem visszajelez.
Egyébként rajta kívül mindenki megvan, kevesebb mint 2 hét alatt, és mindenkinek ellenőrizve telefon/email.
Ezúton is köszönöm a segítségeket!

UPDATE: visszajelzett, remek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johnson 2012 márc. 09, péntek 4:24 pm-kor.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 09, péntek 1:44 pm

gyorgyh írta:

Akkor hozzál párat, mert nekem nincs kéznél. Vagy lemérünk az autó elektronikai berendezései közül valamit gyorsan, menet közben. A pákát majd Olivérre bízzuk, ha van valahol IC, akkor az majd utána nem lesz... meg 'szkópot is hozzál feltétlen!
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 09, péntek 1:47 pm

Johnson írta:
gyorgyh írta:

Akkor hozzál párat, mert nekem nincs kéznél. Vagy lemérünk az autó elektronikai berendezései közül valamit gyorsan, menet közben. A pákát majd Olivérre bízzuk, ha van valahol IC, akkor az majd utána nem lesz... meg 'szkópot is hozzál feltétlen!

A könnyem folyt, úgy röhögtem, a nap vicce! :D
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Staniol » 2012 márc. 09, péntek 2:20 pm

Debrecenbe fuvarozok is szívesen ha többen összejövünk.
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 09, péntek 3:11 pm

Közérdekű:
Ajándékokról az 'Ajándék' c. fórumtopicban (http://cofe.infocafe.hu/phpBB2/viewtopic.php?t=17) tessék a továbbiakban nyilatkozni.
Uff.
Joshua
Johnson
Sztahanátor

Kész a leltár!

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 09, péntek 3:56 pm

Jelentem, a jelenlegi osztály létszáma 36, magáról életjelt adott 36... tehát mindenki megvan! (Természetesen 37. osztálytársunkról se feledkezzünk meg...)

Dzsáááááááá!

Eddig egyedül Szetírnek nem jó egyik időpont sem, de úgy néz ki, máskorra nem tudjuk tenni a nyáron, az eddigi visszajelzések alapján a többi hétvége többünknek fogalt. Mostanáig a június 30 az abszolút befutó...
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 09, péntek 5:07 pm

Johnson írta:Közérdekű:
Ajándékokról az 'Ajándék' c. fórumtopicban (http://cofe.infocafe.hu/phpBB2/viewtopic.php?t=17) tessék a továbbiakban nyilatkozni.
Uff.
Joshua

Bocsi, kicsit megtévesztő volt, hogy a 2007-es ajándéktopikot linkelted, el is olvastam majd a felét, mire deja vu érzésem támadt, mintha ez egyszer már megtörtént volna... De semmi baj, nosztalgiának jó volt!
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 09, péntek 5:10 pm

Amúgy Roland miért nem tudna jönni?
Gyuri
Cort
Cort

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák