Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 08, csütörtök 9:31 pm

Jensenn!

Az Attilának szánt koszorút akár mi is elvihetnénk, még talán az Öregnek is lehetne üzenni, hogy ő jönne-e. Én Szolnoktól elvinnék 4 embert (meg vissza is:), nyilván ha többen mennénk volna még más is, aki autót intézne. Hm?

És még valami, a szállás a "bejárósoknak": http://www.turisztikaikozpont.hu/szolnok
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Staniol » 2012 márc. 08, csütörtök 9:54 pm

gyorgyh írta:Jensenn!

Az Attilának szánt koszorút akár mi is elvihetnénk, még talán az Öregnek is lehetne üzenni, hogy ő jönne-e. Én Szolnoktól elvinnék 4 embert (meg vissza is:), nyilván ha többen mennénk volna még más is, aki autót intézne. Hm?

És még valami, a szállás a "bejárósoknak": http://www.turisztikaikozpont.hu/szolnok

Természetesen az én autóm is nyitva áll mindenkinek.
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Staniol » 2012 márc. 08, csütörtök 10:07 pm

vlaca55 írta:Aloha, I'm back, too.

Köszi Szkocsó! :lol:

Valastyán Laca

Hejj hó! Ideje volt. :wink:
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 08, csütörtök 11:30 pm

Staniol írta:

Jau. Kérdés, hogy előtte, vagy utána. Mindkettő mellett lehet érvelni. Lehet h egyszerűbb a találkozó alkalmával összedobni a költséget, utána pedig mehettek/mehetünk ha így bevállaltátok.

Más. Szetírnek egyik időpont se jó, még egy héttel előbb az nem lenne megoldható? Az június 23. He?

Más. Kántor Feri után nyomozunk, bárki tud, segítsen!

Uff.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: kulup » 2012 márc. 08, csütörtök 11:39 pm

vlaca55 írta:Aloha, I'm back, too.

Köszi Szkocsó! :lol:

Valastyán Laca

я тоже!
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: kulup » 2012 márc. 08, csütörtök 11:42 pm

Staniol írta:Más. Kántor Feri után nyomozunk, bárki tud, segítsen!

Egy születési dátum megkönnyítené a dolgot... ha tudjuk emailbe dobjátok át...
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 08, csütörtök 11:51 pm

Akkor indulhat a szokásos téma is: ajándék?
Ezzel kapcs: holnap megpróbálok beszélni ifj. Pókásszal, kiderül kell-e, tudunk-e valamivel segíteni.
Johnson
Sztahanátor

Coj

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 09, péntek 10:09 am

Szetír! Hallod-e, Kujon kifejezetten szeretne veled autózni azt hiszem. Ezt írta:
...és Toy Dolls-t is régen hallgattam már, remélem Szetírre sem hatott a "válccság".

Szóval ütemezd át a nyaralást ha lehet, mert nélküled nem lehet osztálytalálkozót tartani, úgy néz ki. És persze ez másra is igaz, más is van akinek nem jó vmelyik időpont, igyekszünk kompromisszumot találni. Az nagy szerencse lenne ha valamelyik időpontot mindenki elfogadná, de félek, még csak nem is ez a legnagyobb baj, hanem olyat is hallottam, aki (hogy politikailag korrekt legyek) nem a plafonon ugrált örömében hogy 20 év után újra összejövünk, hanem hűvösen megjegyezte: majd meglátjuk elmegyek-e...

J.
Johnson
Sztahanátor

Póker

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 09, péntek 10:56 am

Johnson írta:Akkor indulhat a szokásos téma is: ajándék?
Ezzel kapcs: holnap megpróbálok beszélni ifj. Pókásszal, kiderül kell-e, tudunk-e valamivel segíteni.

Update:

Beszéltem az Öreg fiával. Megvannak a tanár úr kontaktjai (telefon, email), egyelőre nem publikus. Ha valakinek kell (szervezés, stb.), megadom.

Korábban a segítségnyújtás többször elhangzott itt, erre is rákérdeztem.
Anyagi segítséget nem vár, és nem is fogadna el, ezzel a fia szerint inkább ártanánk mint használnánk.
Amit a legjobban fájlal, azok a könyvei. Azok javarészt pótolhatatlanok. Ezzel azt hiszem az ajándék témát is megoldhatjuk, talán semminek sem örülne jobban, mint könyv(ek)nek.
Javaslom, induljunk el ezen az úton. Korábban szó volt valami Képes Krónikáról vagy hasonló, már nem emlékszem, esetleg olyasmi, vagy az?
Ezt a történelmi téren járatosabbakra bíznám (Kulup, IJana, stb).

Johnson
Johnson
Sztahanátor

Re: Coj

HozzászólásSzerző: Staniol » 2012 márc. 09, péntek 11:14 am

Johnson írta:
... hanem olyat is hallottam, aki (hogy politikailag korrekt legyek) nem a plafonon ugrált örömében hogy 20 év után újra összejövünk, hanem hűvösen megjegyezte: majd meglátjuk elmegyek-e...

J.

Figy Johnson, nem kötelező tánc ez, és nem is vagyunk egyformák. Akit nem érdekel, az nem jön, sőt, ha ilyen hozzáállással jönne, jobb ha nem is teszi nem?
Szerencsére akiket én felhívtam mind lelkesek voltak, a tied elszigetelt eset lehet.
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 márc. 09, péntek 11:25 am

Staniol írta:Figy Johnson, nem kötelező tánc ez, és nem is vagyunk egyformák. Akit nem érdekel, az nem jön, sőt, ha ilyen hozzáállással jönne, jobb ha nem is teszi nem?
Szerencsére akiket én felhívtam mind lelkesek voltak, a tied elszigetelt eset lehet.

Hogy azt ne mondjam "törpe minoritás"...
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 09, péntek 11:39 am

Johnson írta:
Staniol írta:

Jau. Kérdés, hogy előtte, vagy utána. Mindkettő mellett lehet érvelni. Lehet h egyszerűbb a találkozó alkalmával összedobni a költséget, utána pedig mehettek/mehetünk ha így bevállaltátok.

Más. Szetírnek egyik időpont se jó, még egy héttel előbb az nem lenne megoldható? Az június 23. He?

Más. Kántor Feri után nyomozunk, bárki tud, segítsen!

Uff.

06.23 nekem totál nem jó, egy jó kis esküvőre vagyok hivatalos.
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 09, péntek 11:40 am

Johnson írta:
Staniol írta:Figy Johnson, nem kötelező tánc ez, és nem is vagyunk egyformák. Akit nem érdekel, az nem jön, sőt, ha ilyen hozzáállással jönne, jobb ha nem is teszi nem?

Hogy azt ne mondjam "törpe minoritás"...

Terror... Emlékszem egy forrasztópákára is... :)
Gyuri
Cort
Cort

Ajándék

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 09, péntek 11:44 am

Jó ötlet a könyv. Ma beszéltem Olivérrel, bedobtam neki egy másik ötletet is: 37 (vagy 38? Hányan is voltunk?) üveg bor, minden üvegen egy-egy osztálytag fotója, vagy karikatúrája (Staniol és a magyarkártya) egy parafacímkére gravírozva vagy nyomtatva. Van ismerősöm, aki tudná intézni.
Olivér szerint az Öreg esténként elővehetné pl. Fehér Csabát :) és amíg iszogat feleleveníthetné a vele kapcsolatos emlékeit :)
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 márc. 09, péntek 11:48 am

Johnson írta:
Staniol írta:

Uff.

Előtte lenne érdemes szerintem, reggel 8-9 tájban indulás, 10-11-re Debrecenbe érnénk, 12-13 óra fele vissza, 14-15 között Szolnokra érnénk, aztán kezdődhet a 20 éves.
A szállásról is gondolkodtam. Lehet nem lenne hülyeség a Tiszaligetben (fentebbi link) bérelni helyet, ha aktuális az árlistájuk, akkor 1800 Ft/koponya. Így a hazaséta alatt is lehetne dühöngeni, meg még is csak ott volt a kollégium is, legalábbis nekünk ismerős terep lenne. Még én is ott hálnék (Olivér is benne lenne), hogy úgy mondjam tovább tartana a buli!
Gyuri
Cort
Cort

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák