Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

HozzászólásSzerző: Staniol » 2011 feb. 21, hétfő 12:41 pm

Johnson írta:Időben...

oké,oké, de mennyi mindenki mást megelőztem? :)
Staniol
Kifli
Kifli

Üzemszünet

HozzászólásSzerző: Johnson » 2011 márc. 08, kedd 11:02 pm

Hello!

Mivel jobbára ezt a topicot olvassátok, ide írom, igazából másik topic lenne, de végülis mindegy:

Az oldal működésében ma beállt üzemszünet hardware hiba miatt volt, kijavítva, megyünk tovább.
Gyuri, köszi a figyelmeztetést!

Üdv, Johnson
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2011 márc. 11, péntek 4:37 pm

Johnsi,

Ezt a kiesést én is meglepődve vettem észre, de örömmel látom, hogy javult a helyzet.
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2011 márc. 21, hétfő 6:46 pm

Egy kis tech segítség kellene. Nokia telefonok egy nagy hányada ugye a szabvány microUSB kábelen csatlakoztathatók a számítógéphez. Nem tudom mennyire igaz-e a pletyka, hogy csakis eredeti Nokia kábel jó, ami kb 5 ezer pénz. Azt hallottam, hogy az utángyártott kábel, amit pár száz forintért megkapni, az tönkreteszi a telefont. Valami tapasztalat valakinek?
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Johnson » 2011 márc. 25, péntek 1:31 am

gyorgyh írta:Egy kis tech segítség kellene. Nokia telefonok egy nagy hányada ugye a szabvány microUSB kábelen csatlakoztathatók a számítógéphez. Nem tudom mennyire igaz-e a pletyka, hogy csakis eredeti Nokia kábel jó, ami kb 5 ezer pénz. Azt hallottam, hogy az utángyártott kábel, amit pár száz forintért megkapni, az tönkreteszi a telefont. Valami tapasztalat valakinek?

Szerintem fake, de utánaérdeklődöm...
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2011 márc. 25, péntek 11:44 am

gyorgyh írta:Egy kis tech segítség kellene. Nokia telefonok egy nagy hányada ugye a szabvány microUSB kábelen csatlakoztathatók a számítógéphez. Nem tudom mennyire igaz-e a pletyka, hogy csakis eredeti Nokia kábel jó, ami kb 5 ezer pénz. Azt hallottam, hogy az utángyártott kábel, amit pár száz forintért megkapni, az tönkreteszi a telefont. Valami tapasztalat valakinek?

Hallottam már én is, szerintem vicc: a gyári Nokia microUSB kábelen sincs semmilyen plusz alkatrész, ami miatt eltérne a többitől. Egyébként nem lehetne szabványos kábelnek nevezni, ha mást tudna, mint a többi, szintén szabványos kábel.
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2011 márc. 25, péntek 1:01 pm

Nos annyi szinte biztosnak tűnik, hogy 2 fajta utángyártott kábellel is próbálkoztam, de a gép meg sem nyikkant, nem akart új hardvert telepíteni, semmi, mintha rá se kötöttem volna. Azt mondta az egyik boltos, hogy a gyári kábel egyik végében van egy-két apró kütyü (a szigetelés takarja), ami a normál szabvány madzagban nincs meg. A boltos szerint ő már találkozott elfüstölt Nokiával, amit nem gyári kábellel akartak használni.
Gyuri
Cort
Cort

Pro Talento

HozzászólásSzerző: Johnson » 2011 jún. 08, szerda 9:00 pm

Egy kis örömhír:

Pro Talento ("A tehetségért") emlékérmet vehetett át Dr. Pókász Endre. http://www.szolnoktv.hu/hirek/?article_hid=14887
Gratula!

Sinkó Laci és jómagam részt is vettünk az eseményen a műsorban, ahol Póker nagyon-nagyon meglepődött, de nagyon örült.

És még annyi, hogy Póker ezzel a tanévvel befejezte a tanítást, nyugdíjba vonul. Azt mondta, nem várja meg mi fog történni most a Pálfyval, hogy hozzácsapják a Vízügyi iskolát... Eddig is tagintézmény-vezetőként dolgozott, de ennyi elég volt.
(A díjakat Báthoryné tanárnő adta át, aki maga is nyugdíjas már.)
Johnson
Sztahanátor

Re: Pro Talento

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2011 jún. 09, csütörtök 5:56 pm

Grat az Öregnek! Valahogy eltölt a büszkeség, hogy az ő tanítványa lehettem és az osztályába tartoztam 4 évig. Annak meg különösen örülök, hogy "mély" nyomokat hagyhattam benne, mert mindig felismer és a nevemet is tudja, ha találkozunk az utcán. Ha előre tudok erről, én is elmentem volna nézőnek, már amennyiben nyilvános volt.

Johnson írta:Egy kis örömhír:

Pro Talento ("A tehetségért") emlékérmet vehetett át Dr. Pókász Endre. http://www.szolnoktv.hu/hirek/?article_hid=14887
Gratula!

Sinkó Laci és jómagam részt is vettünk az eseményen a műsorban, ahol Póker nagyon-nagyon meglepődött, de nagyon örült.

És még annyi, hogy Póker ezzel a tanévvel befejezte a tanítást, nyugdíjba vonul. Azt mondta, nem várja meg mi fog történni most a Pálfyval, hogy hozzácsapják a Vízügyi iskolát... Eddig is tagintézmény-vezetőként dolgozott, de ennyi elég volt.
(A díjakat Báthoryné tanárnő adta át, aki maga is nyugdíjas már.)
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Johnson » 2011 jún. 17, péntek 12:08 am

gyorgyh írta: Ha előre tudok erről, én is elmentem volna nézőnek, már amennyiben nyilvános volt.

Nos, ezt nem tudom... A Pálfyból is alig volt ott kolléga, ők másnap ünnepeltek. Tudtommal csak a Ped. Intézet munkatársait hívták meg, illetve az érintetteket/szereplőket. Nyilván nem küldtek volna el senkit, de nem is verték nagydobra. Póker meglepetését meg pláne hétpecsétes titokként kellett őrizni, Báthoryné a lelkünkre kötötte, senkinek egy szót se.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Szetír » 2011 jún. 17, péntek 7:53 am

Johnson írta:
gyorgyh írta: Ha előre tudok erről, én is elmentem volna nézőnek, már amennyiben nyilvános volt.

Nos, ezt nem tudom... A Pálfyból is alig volt ott kolléga, ők másnap ünnepeltek. Tudtommal csak a Ped. Intézet munkatársait hívták meg, illetve az érintetteket/szereplőket. Nyilván nem küldtek volna el senkit, de nem is verték nagydobra. Póker meglepetését meg pláne hétpecsétes titokként kellett őrizni, Báthoryné a lelkünkre kötötte, senkinek egy szót se.

Jonson, utólagos engedelmeddel én adtam meg a telefonszámod. Olvasva az előzményeket kár, hogy nem tudtam elmenni.
Szetír
Fórumfüggő
Fórumfüggő

HozzászólásSzerző: Johnson » 2011 jún. 17, péntek 11:24 pm

Szetír írta:Jonson, utólagos engedelmeddel én adtam meg a telefonszámod. Olvasva az előzményeket kár, hogy nem tudtam elmenni.

No problemo, muchaco :)
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2011 jún. 23, csütörtök 3:14 pm

Johnsi,
A műsorotokról nem készült felvétel? Arra is kíváncsi lennék.
Az Öregnek már előttünk is komoly híre volt: nagybátyám 5 évvel azelőtt ballagott el a Pálfyból, ahogy mi odakerültünk, de amikor meghallotta, hogy ki lesz az o.f., akkor azt mondta, hogy nála jobbat kívánni sem lehetne. Szerintem igaza volt.
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Johnson » 2011 jún. 25, szombat 9:30 pm

Kocsó írta:Johnsi,
A műsorotokról nem készült felvétel? Arra is kíváncsi lennék.

Én nem tudok publikus felvételről (pl. interneten); de a Szolnok TV vette a műsort + az ünnepséget, talán náluk lehetne utánajárni. Ha valaki tud ebben segíteni, én is szívesen venném, mert Sinkó Laci előadását sajnos én sem láttam/hallottam.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2011 jún. 26, vasárnap 4:55 pm

Nem tudja valaki Kocza Pitzu email címét? Ami itt a honlapon van, az már nem aktuális.
Gyuri
Cort
Cort

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák