Kocsó írta:Ma hajnalban megszületett második lányunk, Melinda. Az anyuka és a baba jól vannak, az apuka is nemsokára
Pitzu írta:Sajnos, nem úgy van az.![]()
Kicsit félreérthető a lista, senki nem lett 2. Egyre többen rontották el az 5x5 vakont, többek között a nagy esélyes Kuti Matyi is. Végül egy 11 éves indiai srác rakta ki. Láttatok már 5x5-öst. Az enyémen 3 sarok nem állt jól a végén.![]()
Multi-vakonból nem akartam túlvállalni magam, így 5 kockát vállaltam be. Memorizáltam úgy 45-50 percig, majd nekiálltam kirakni. Hármat simán kiraktam, fölvettem a 4.-et, totál biztos voltam benne, mit kell csinálnom, erre egy másodpercre kikapcsolt az agyam, közben a kezem elkezdett megcsinálni 4-5 hülye mozdulatot. Már nem tudtam visszacsinálni. Kész, azt a kockát buktam. Leraktam, fölvettem az 5.-et és kiraktam. A 4/5 a 7. helyre elég, az 5/5 a 3. helyre lett volna elég.
Ebből a 2 számból csak 1 kísérlet volt. 4x4 vakonkirakásból volt 2 kísérlet, ahol Matyin és rajtam kívül mindenki elrontotta az elsőt. Másodikra raktak jobbat, így hiába raktam második kísérletre életem legjobbját, az csak a 6. helyre volt elég.
Szóval ezek miatt úgy érzem, a föntiek összeesküdtek, nehogy már érmet tudjak szerezni.
Ezek mellé jött szombaton a C-21 4. hely, de az meglepetés, 5.-6. helyre számítottam.
Így a 4.; 6.; és 7. hely nem lenne rossz, ha nem lettem volna éremesélyes. Majd legközelebb javítok.
gyorgyh írta:Hello!
Nézzétek meg ezt a linket:
http://index.hu/politika/belhirek/330879/
az utolsó előtti-előtti sorban nyilatkozik a Fönök fia. Csak úgy érdekességképpen
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég