Pitzu írta:nem tudom, hogy ez biztos-e.
Ahogy elnéztem az előbb, olyan 85-90%. :brilsmurf:
Hmm, ez egy kész dolog, és ha bevágnék pl. még 50 szmájlit (nem fogok), akkor egyesével nézzem meg és írjam át, mi? :)
Ha nem untatlak technikai részletekkel: van az emotikonokhoz egy leíró állomány (jó nagy). Benne van
-a neve (ami kiíródik, ha ráviszed az egeret, pl . 'Crying or Very sad')
-a grafika elérési útja, fájlneve
-az emotikon létrehozási kódja (':cry:')
Naugye megírja az ember az üzenetét, benne ezekkel a :blabla: dolgokkal. Az elküldéskor a gép ezekre rákeres, és a webes megjelenítéskor kicseréli a képekre. Ha megváltoztatom a fájlnevet, nem fog működni... ahhoz az egész leíró fájlt át kell írni, meg a képeket átnézni. Nem beszélve pl. erről:
:?:
ilyen fájlnevet ha generálsz nekem, hogy icon_?.gif, akkor megoldottad a dolgot :) Mellesleg akkor jelöllek az iinformatikai citromdíjra...
Igazából meg nem tom, egy ilyen apróság miatt... Biztos Ulinak van igaza, hagyni kellett volna a régi fórumot, ott legalább nem voltak szmájlik...a másik meg a rangok miatt aggódik... nemsemmi banda vagyunk... Na uff.
Ja, megnyugtatásul, ha valaki faxnis szmájlikat akar, most már kinézheti a státuszsorban a kódot, működik mindegyiknél. De ezt már írtam eccer.