Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2004 aug. 25, szerda 1:49 pm

Staniol írta:Legnagyobb sikerem az idén tán az volt, hogy lecseréltem a kocsimat egy fiatalabbra, de ez is annyi kinlódással járt, hogy már nem tudtam örülni a végén..:)

Igen, igazad lehet ezzel a használt jármü beszállítással kapcsolatban: Baumgartnerék is sokat bajlódtak a HÉV-vel :twisted:
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Staniol » 2004 aug. 26, csütörtök 9:50 pm

Azért ezzel a kocsival egy álmom vált valóra, megérte a kínlódást. Nem sok fut belőle az országban, ezért volt macerás, és már megint nem gazdasági szempontok vezettek, hanem a szerelem, furcsa, hogy a feleségem mellém állt ebben...:)
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: kulup » 2004 aug. 27, péntek 9:14 am

Staniol írta:Azért ezzel a kocsival egy álmom vált valóra, megérte a kínlódást. Nem sok fut belőle az országban, ezért volt macerás, és már megint nem gazdasági szempontok vezettek, hanem a szerelem, furcsa, hogy a feleségem mellém állt ebben...:)

Ksssz!
Ennyi felvezetés után azt is elárulhatnád, hogy milyen verdát vásároltál.
volgát?
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2004 aug. 27, péntek 9:58 am

Staniol írta:Nem sok fut belőle az országban, ezért volt macerás...:)

Gondolom, hogy meglepödött a dealer, amikor nagyPolskit kerestél, olyat, ami dinnyeföldre is jó. Ebböl lehet, hogy sok van az országban, de az biztos, hogy nem futnak :twisted:
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Staniol » 2004 aug. 29, vasárnap 12:32 pm

Persze hogy megmondom, de nem nagypolski, mer olyant nem merek, túl gyors az nekem. Ezeknél a dinnyeföldeknél sose lehessen tudni.
Szóval egy ezüstszürke 1995-ös Honda Prelude-öt sikerült végre vennem, kb 5 éve vágyom rá, nem drága cucc, de nemnagyon adnak el jót. Most végre lehet szervizelni, motorfelújítani, futóműcserélni, alvázvédőzni stb, ja, tankolni, de megvan, és csak idő kérdése hogy tökéletesre faragjam.
Tényleg, nagypolski, olyat ezer éve nem láttam....kipusztultak a polonezzel együtt.
Veletek mi van? Nők, gyerekek karrier, élet, értékrend, önmegvalósítás, világjárás, hasonló? :)
Szetír pl, multicég lettél már? :)
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Pitzu » 2004 aug. 30, hétfő 1:12 pm

Fölteszem itt a kérdésemet, aztán legfeljebb majd nyitunk neki egy új topicot, ha szerintetek nem ide való. Szóval...
Ádám! Te, mint aki közelebb van a tűzhöz nálunk. Tudsz valamit a pisi-ügyről, amit mi nem?! Mit mondanak Szombathelyen?
Pitzu
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2004 aug. 30, hétfő 2:20 pm

Pitzu írta:Fölteszem itt a kérdésemet, aztán legfeljebb majd nyitunk neki egy új topicot, ha szerintetek nem ide való. Szóval...
Ádám! Te, mint aki közelebb van a tűzhöz nálunk. Tudsz valamit a pisi-ügyről, amit mi nem?! Mit mondanak Szombathelyen?

Hello, Nekem Zeze küldött egy jót: "Fazekas Róbert közleményt juttatott el a görög szervezőknek, melyben jelezte, hogy az olimpiai záróünnepségre nagyon szívesen visszamenne, hogy az olimpiai lángot lehugyozza." :twisted:
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Uli » 2004 aug. 30, hétfő 5:16 pm

ez elég durva, de jó:))
Nekem is régi vágyam vált valóra nemrégiben, egy járművel kapcsolatban. Bár ez egy 17 éves Simson SB51 segédmotorkerékpár.:)
Uli
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2004 aug. 31, kedd 2:29 pm

Uli írta:Nekem is régi vágyam vált valóra nemrégiben, egy járművel kapcsolatban. Bár ez egy 17 éves Simson SB51 segédmotorkerékpár.:)

Remélem nem felejted el kihívni Kocza Pistát egy Simson vs Jawa Mustang versenyre :twisted:
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Staniol » 2004 szept. 01, szerda 10:15 am

Hát igen, a motorozás. Az még nem jött össze nekem. Utóljára Szetír szimszonján ültem, de komolyan...:)
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Uli » 2004 szept. 01, szerda 1:33 pm

"Igen, az nagyon katány volt, szarban motorozni" - mondaná Szetír:)
Uli
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Johnson » 2004 szept. 02, csütörtök 11:07 am

Staniol írta:Persze hogy megmondom, de nem nagypolski, mer olyant nem merek, túl gyors az nekem. Ezeknél a dinnyeföldeknél sose lehessen tudni.
Szóval egy ezüstszürke 1995-ös Honda Prelude-öt sikerült végre vennem, kb 5 éve vágyom rá, nem drága cucc, de nemnagyon adnak el jót. Most végre lehet szervizelni, motorfelújítani, futóműcserélni, alvázvédőzni stb, ja, tankolni, de megvan, és csak idő kérdése hogy tökéletesre faragjam.

Tőccsé fel képet, me' nem tudunk aludni a vágytól, hogy lássuk a verdát... vagy má ezt is összetörted, he? :D
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2004 szept. 02, csütörtök 3:24 pm

Szerintem a Honda a Prelude meg az Accord fantázianeveket direkt zenészeknek találta ki.
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Pitzu » 2004 szept. 03, péntek 8:26 am

Hogy megmaradt benned ez a Jawa Mustang dolog. Pedig azt még 8.-os koromban kaptam, elsős koromban meg már el is adtam, s vettük a Simson SB51-et...
Egyébként, ha valahol autókról van szó, be szoktam szólni, hogy nekem volt egy Mustang-om. Aztán egy idő után árulom csak el, hogy nem Ford Mustang, hanem Jawa... :D
Pitzu
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2004 szept. 03, péntek 1:20 pm

Pitzu írta:Hogy megmaradt benned ez a Jawa Mustang dolog.

Nehezen felejthetö az a kép, amikor gyanútlanul belépsz egy szobába, ahol éppen komoly szócsata folyik arról, hogy a Simson vagy a Jawa a katányabb motor, néha Zoló - két feszítés közben - bedobja a nagypolskis történeteit és eközben a szomszédból a kötötücsattogástól még hallod a Touch me-t...
Kocsó
Vilmos
Vilmos

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák