Ádám írta:Hé Dzsonzi![]()
Mi ez a kifli itt nálam![]()
![]()
Jobb volt a bor
Én azt hittem direkt váltottál a sok ivás után egy kis evésre...

De akkor lehet, hogy ez az a meglepetés feature amiről korábban szó volt? Mindenesetre valóban meglepő!

Ádám írta:Hé Dzsonzi![]()
![]()
Jobb volt a bor
Gusztus 20 nem jó, mert, akkor Mesterségek Ünnepe Budán a várban.Johnson írta:Én Gyulára készültem, de nem fog összejönni. Azért eccer én is szívesen megnéznélek benneteket. Esztergom aug. 20-án? Vagy már beteltek a nyári helyek?
Nem voltunk, sőt nem is hallottam róla, de hát annyi ilyen rendezvény van, most hétvégén is 3-at tudok egy 150km-es sugarú részben. De ha lesz vmi a közelben szólunk.Pityke írta:Kulup!
Egy haverom mondta, hogy nemrég Szolnokon volt valami "várjátékok" szerű bemutató, és voltak ott íjász emberek is.
Ti szoktatok ilyenre járni, esetleg ott is voltatok?
Ha igen, és lesz ilyen ezután is, szólj már majd, mert megnézném!
Pityke
Pityke írta:Ádám írta:Hé Dzsonzi![]()
![]()
Jobb volt a bor
Én azt hittem direkt váltottál a sok ivás után egy kis evésre...
De akkor lehet, hogy ez az a meglepetés feature amiről korábban szó volt? Mindenesetre valóban meglepő!
Figyeld meg kapsz egy újabb meglepetést pl.: 80-as évekbeli sárga műanyag kakaós bögre amilyen a menzán volt.Ádám írta:De Pityke, miből gondolod, hogy pont a nagy nyár közepén váltok ivásról evésre amikor egyébként is szükség van a sok jó minőségű folyadékra![]()
kulup írta:Nemtudom figyelitek-e Cojót. Sorra döntögeti a guiness rekordokat a fórumon.
- Ő a legrégebben "Legújabb regisztrált tagunk",
- legtartalmasabb hozzászólás,
- ...
Ádám írta:De az a kakaós bögre megvígasztalnaDzsonzi van olyanod?
Johnson írta:
Na, láccik, hogy te se sokat büféztél annak idején...az MUSTÁROS kifli!!!
Remélem azér a többiek emlékeznek rá... nem véletlen került be a szimbólumok közé.
Bögre meg lehet, csak meg kell dolgozni érte (még néhány hozzászólás...) Ja, lehet hogy nem műanyag, de majd keresek olyat is... Addig is, lehet Ádám nyomába eredni, más is kakaózzon !
Staniol írta:Hohó, pörög mindenki úgy látom, szép jó estét nektek.
Bár még pár hétig eléggé erősen kell nyomnom az eke szarvát a földbe (még hét végén is), de azért figyelemmel kisérem a mustáros kiflit, nomeg Kujon esszéit.
Mihellerrel meg mi van? Erősen eltűnt...
Johnson írta:Na, láccik, hogy te se sokat büféztél annak idején...az MUSTÁROS kifli!!!
Remélem azér a többiek emlékeznek rá... nem véletlen került be a szimbólumok közé.
kulup írta:Nemtudom figyelitek-e Cojót. Sorra döntögeti a guiness rekordokat a fórumon.
- Ő a legrégebben "Legújabb regisztrált tagunk",
- legtartalmasabb hozzászólás,
- ...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég