IJani írta:Éppen ezért én szeretném megosztani azokkal akiket érdekel, hogy én örülök annak hogy a tanárom volt és szeretettel emlékezem rá.
Pityke írta:Hehe, de úgy látom, neki már nem jutott pohár sem:)
Johnson írta:IJani írta:Éppen ezért én szeretném megosztani azokkal akiket érdekel, hogy én örülök annak hogy a tanárom volt és szeretettel emlékezem rá.
Izé, tök égő, de én egyáltalán nem emlékszem rá. Mit tanított/mikor/hogy nézett ki?
Johnson írta:ha még egyet szól, lesz neki
Pityke írta:Juhász Gyula volt a biológia tanárunk. Ebből következően csak egy évig tanított minket (harmadikban). Ő volt az, aki mindenkit Joe-nak hívott!
Johnson írta:Hát, Pityke, ezzel nem mentem túl sokra. Besz@rás, de EGYÁLTALÁN nem emlékszem...
IJani írta:Igen, ez valóban így van.
Viszont sokan szeretnének valamit hátrahagyni maguk után. Esetleg emlékeket vagy tudást. Talán Juhász Gyula is így volt ezzel.
Éppen ezért én szeretném megosztani azokkal akiket érdekel, hogy én örülök annak hogy a tanárom volt és szeretettel emlékezem rá.
A többiek pedig nem érdekelnek. Pont.
Staniol írta:Kujonon tényleg revansot kellene venni... ha más nem akkor tényleg egy buliszervezés a minimum.
Pityke írta:Staniol írta:Kujonon tényleg revansot kellene venni... ha más nem akkor tényleg egy buliszervezés a minimum.
Jaja, aztán a bulin pedig mindenkivel külön-külön megiszik egy felest!
Hogy erre az alkalomra se tudjon emlékezni!![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég