Hát ja, engem is, nagyon fasza buli volt.
Lehet őket ütni néhány lemez miatt meg a dobost fikázni, hogy gyenge szar meg pontatlan, de ebből csütörtök este én semmit nem vettem észre. Az egész egy nagy kerek buli volt, igazi show, de mégse az a patikamérlegen kiszámolt, minden spontenalitást nélkülöző, száraz, túlságosan is profi Kovács Ákos koncert. Tudom én, hogy másfél éven át minden 2-3. nap letolják 80%-ban ugyanazt a koncertet, unásig ismert ki- meg beszólások, mozdulatok, fénytechnika meg piró (mondjuk a ledkockákat baromi jó kreatív ötletnek tartom), de ennek ellenére érezhető volt, hogy élvezik a fiúk is a koncertet, nem egy hakniszagú estét csináltak. Erről szól ez az egész, erről kéne szólnia, nem egy magyar zenekar koncertjén éreztem már azt a banda részéről, hogy jaj legyen már vége a sok vidéki paraszt előtt, csak markoljuk fel a gázsit. Mr. Dave Gahan is kb 900 milliószor elénekelte már az Enjoy-t, de akárhányszor láttam élőben, egyszer sem volt unott a csávó. Egy-egy ilyen jól sikerült koncert mindig olyan inspirációt meg lökést ad, 2 napja le se tettem a gitárt

Tényleg minden a helyén volt, a banda, a hangzás, a látványelemek, és a setlist, bár a Leprás Messiást nagyon vártam, de a Hit the Lights is ütött. És az új album több, mint felét is eltolták, azért külön piros pont.
Asszony még mindig a hatása alatt van, nekem is az első 5-ben van ez a koncert.
A Tankcsapda feldolgozás meg... Szóval lehet a TCS-t is sok mindennek elmondani (nekem nem igazán kedvenceim, ahogy visszaemlékszem annak idején senki nem hallgatott TCS-t a koleszban), de azt el kell ismerni, hogy kis hazánkban kb. 2 produkció van (a másik a már említett Kovács Ákos), amiből az átlag fölött meg lehet élni, csak a zenével foglalkozni és nem kell a muzsikálás mellett valami más melót is csinálni. És az, hogy egy mai napig létező és folyamatosan aktív magyar zenekar egyik számára szakítottak mondjuk 1-2 órát és gyakorolgatták és eljátszották (és nem a lerágott csont Tavaszi szelet vették elő), na ezért most nagyon irígylem Lukácsot:)
Láttam a neten egy felhívást, hogy egy faszi keresi azt a lányt, aki őt pár éve úgy koptatta le, hogy "majd akkor szopja le, ha a Metallica TCS-t játszik", hát eljött az igazság pillanata:)