Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

Re: Általános csevej

HozzászólásSzerző: Johnson » 2017 szept. 27, szerda 9:48 am

Gyuri, veszett jó ez a profilkép :)
Másrészt: azt mondtad, Cojó érezze megtisztelve magát, mert a Guyupa CD-n csak ő van név szerint említve. Nos, találtam az egyik dalszövegben még valakit: "Terror" (a Szavak c. dalban). :D
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Ádám » 2017 szept. 27, szerda 11:10 am

Sziasztok!
Én is jól éreztem magam, jó volt látni hogy mindenki nagyjából olyan mint volt...
+1 köszönet a szervezőknek is hogy ilyen remekül össze tudták hozni.
Ádám
Tokaji
Tokaji

HozzászólásSzerző: kulup » 2017 szept. 27, szerda 8:48 pm

Jól sikerült no... ennyi. Kellettek a +kilóméterek a borért, a virágért, a csomagolópapírért, így lesz mire emlékezni :)

Kösz Cojó a képeket! Kis lesipuskás vagy :D

Gyuri olyan predátoros ez a fotó :D
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: kulup » 2017 szept. 27, szerda 9:12 pm

Részemről nincs akadálya az évenkénti találkozónak, akár Szolnokon, akár elvonulva.

Felmerült a Somló-hegy és környéke is úti célként. Össze is dobtam egy kis tervet:
Hegykapu étterem parkolója - Csordás-Fodor Borház (itt harapunk 1dl-t) - Apátsági rom + Kőkereszt - Szent Margit Kápolna - Óriások Lépcsője - Ede bácsi pincéje (ismét harapunk 1dl-t) - Bazalt lépcsősor (ezen megyünk fel a tetőre) - kilátópont a hegy D-i oldalában - Szent István kilátó - Somlóvár - Kinizsi-szikla - Az É-i oldalon lejövünk a hegyről - Tóni-kút - volt Vámház - Szent Márton Kápolna + forrás + borozó (ahol harapunk 1dl-t) - Tóni-kút - Innen a hegyet nyugati oldalról megkerülve a - Séd-forrás - Szent Ilona Kápolna - Taposó-kút - útvonalon visszaérkezünk a Hegykapu étteremhez.
táv kb. 13km, szintemelkedés 470m

Ez nem egy nagy kaland, ha 9-10 óra körül el tudunk indulni és 2,5km/h-t számolunk, akkor is visszaérünk 15 órára. Tehát bőven lesz időnk, kényelmesen tudunk sétálni, borozni, beszélgetni. Ha esetleg rövidíteni szeretne vki, akkor a Szent Márton Kápolna körüli részt kihagyva 2,2km-t tud spórolni.
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Johnson » 2017 szept. 27, szerda 9:48 pm

Kulup, remek haditerv, beszéljünk róla majd!
J.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2017 szept. 28, csütörtök 3:16 pm

Jó kis terv Kulup!
Ja, amúgy a nagy megköszöngetésben Kulup kimaradt, mégis csak ő intézte az ágyút, szóval köszi az intézkedést :)

-o-

Jut eszembe, ott szállás is lenne? Mármint a túrán.
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Johnson » 2017 szept. 28, csütörtök 3:32 pm

Gyuri írta:Jut eszembe, ott szállás is lenne? Mármint a túrán.

Kell hogy legyen, mer'hogy mi családostul megyünk ha megyünk, és a kis Pörszonn nem fog 4-5-kor kelni hogy indulásra odaérjünk :)
Szóval valami "péntek esti lecuccolás, szombat túra, este főzés, vasárnap haza" forgatókönyvet képzelek el, 2 ottalvással. Aztán majd meglátjuk.
He?
J.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: kulup » 2017 szept. 28, csütörtök 4:52 pm

Akivel beszéltünk róla, úgy beszéltük, ahogyan Jenszen írta. Hétvégére, akár családdal. A dátum és létszám függvényében nézünk szállást. Több borásznak van arra kiadó szállása, 1-2 főre drágán, de társaságnak már szerintem baráti áron. Nyilván nem a szüreti mulatság hétvégéje lesz a mi dátumunk :D
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2017 szept. 28, csütörtök 6:49 pm

kulup írta:Akivel beszéltünk róla, úgy beszéltük, ahogyan Jenszen írta. Hétvégére, akár családdal. A dátum és létszám függvényében nézünk szállást. Több borásznak van arra kiadó szállása, 1-2 főre drágán, de társaságnak már szerintem baráti áron. Nyilván nem a szüreti mulatság hétvégéje lesz a mi dátumunk :D

Kell ezzel a túrával egy évet várni? :D
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: kulup » 2017 szept. 29, péntek 1:00 pm

Gyuri írta:Kell ezzel a túrával egy évet várni? :D

A csapattól függ... nekem november 2. hetétől bármely időpont jó, csak 3-4 héttel előtte fixáljuk le, hogy tudjam alakítani az egyéb teendőket.
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2017 szept. 29, péntek 7:26 pm

Faszikáim!

A buliról készített az egyik segítőnk - Dani - képeket, ezeket és a fix kamera videóját ezen a linken tudjátok letölteni:
https://1drv.ms/f/s!Aud-qwwxA1-hhd00xXYcREE3KhVA0g
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2017 okt. 12, csütörtök 10:00 pm

Hello!

Akinek van még a buliról fotója, videója (Raj Cofe pl.), attól szívesen venném az anyag elérhetőségét, kösz előre is!
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: sinkolac » 2017 okt. 22, vasárnap 5:19 pm

Sziasztok Mindenki!
Tudjátok, ezen az oldalon én új vagyok, így talán elnézhető, hogy utólag köszönök meg mindent a szervezőbrigádnak, nagyon jó volt, jól éreztem magam, jó volt látni Benneteket (a velem hálóktól elnézést a horkolásért). A Somló-hegyi balhé engem is érdekel, csak annyit kérnék, ha lehet, telón vagy e-mailben értesítsetek, mert itt valószínűleg megint nem jelenek meg egy ideig (azért igyekszem majd). Ja, és a gyakoribb találkozókban is benne vagyok!
Minden jót kívánok Nektek, családotoknak, szeretteiteknek!
Üdv.: By
sinkolac
Bögre
Bögre

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2017 okt. 25, szerda 6:35 pm

By, a könnyem kicsordult, olyan szépen írtál :D
Raj Cofe elküldte nekem az anyagát, majd jól feltöltöm a többi mellé, néhány videó és fotó lesz.
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2017 okt. 26, csütörtök 10:59 am

Gyuri írta:
kulup írta:Akivel beszéltünk róla, úgy beszéltük, ahogyan Jenszen írta. Hétvégére, akár családdal. A dátum és létszám függvényében nézünk szállást. Több borásznak van arra kiadó szállása, 1-2 főre drágán, de társaságnak már szerintem baráti áron. Nyilván nem a szüreti mulatság hétvégéje lesz a mi dátumunk :D

Kell ezzel a túrával egy évet várni? :D

Szerintem nagyon jó az útvonal, be is neveznék a családdal, de nekünk inkább valamikor jövőre lenne jobb. Úgyhogy ha idén mentek, akkor jövőre újrázhattok!
Kocsó
Vilmos
Vilmos

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák