vlaca55 írta:Szevasztok!
Ezt közzé kell tennem:
A MusicPress szeptember végén már bemutatta a Soundgarden 16 év után elkészült King Animal című visszatérő albumának első számát, a Been Away Too Long kislemezdalt, és a mai napon megérkezett a teljes lemezanyag is. A seattle-i grunge színtér veteránjai, a gitáros-énekes Chris Cornell, a szólógitáros Kim Thayil, a basszista Ben Shepherd és a dobos Matt Cameron (aki a 2010-es újjáalakulás óta Pearl Jam-tagságát is megtartotta) elég masszív új anyaggal tértek vissza, és a boltokba november 12-én kerülő album anyagát ma mutatták be az NME oldalán – az alábbi lejátszón már megjelenés előtt meg is hallgatható elejétől végéig.![]()
http://musicpress.blog.hu/2012/11/06/so ... aign=index
Üdv:
VL
vlaca55 írta:Szeva Jöns!
Sajnos ezt nem tudtam magamban tartani, bocs.
Hiába voltam a "Metallica - Black Album" élőben koncerten a Novarock-on, idén június elején Nickelsdorfban, nekem a best of rock, a grunge és a post-grunge.
Gondoltam hátha Nektek nagy rocker-eknek is van benne valami YO.
De azért visszafogom magam a szpemekkel, ígérem...![]()
Adiós amigos:
LaC
Gyuri írta:http://www.origo.hu/techbazis/20121015-magyar-aranyermek-a-rubikkocka-ebn.html
Pitzu, nem voltál?
vlaca55 írta:Hiába voltam a "Metallica - Black Album" élőben koncerten a Novarock-on, idén június elején Nickelsdorfban, nekem a best of rock, a grunge és a post-grunge.
LaC
Gyuri írta:vlaca55 írta:Hiába voltam a "Metallica - Black Album" élőben koncerten a Novarock-on, idén június elején Nickelsdorfban, nekem a best of rock, a grunge és a post-grunge.
LaC
Akkor te még nem hallottál Guyupát...
Gyuri írta:vlaca55 írta:Hiába voltam a "Metallica - Black Album" élőben koncerten a Novarock-on, idén június elején Nickelsdorfban, nekem a best of rock, a grunge és a post-grunge.
LaC
vlaca55 írta:
???
Azmijaz? Küldesz? Szívesen hallgatnék...
Lozo írta:Sziasztok!
Ma reggel együtt utaztam Báthoryné tanárnővel. Facebook hiányában Tőle tudtam meg, hogy az iskolánk 40. évfordulója alklamából tegnap ünnepi napok indultak.
Ritzinger és Pókász tanár úr is tartott beszédet. Csütörtökön (március 7.) délután 2-től lesz Vén diák találkozó, utána fáklyás felvonulás.
Szeretettel várnak mindenkit.
Üdv:
Lozo
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég