Johnson írta:gyorgyh írta:Valami tényleg nem kóser, én is csak 4 képet látok.
Jóvanna, majd a többit is jóváhagyom, azér nem látszik.
Más:
Szia Csaba Szeretném jelezni, hogy nem várt program miatt nem tudok résztvenni az osztálytalálkozónn. Azért remélem nélkülem is jól fogjátok érezni magatok. Czagány Pál
cofe írta:Sziasztok skacok,
Gondolom már mindenki látja az összes képet, csak ez a 600*450-es felbontás kissé kiábrándító. A képeket eredeti méretükben toltam fel, lehet túl nagyok voltak a fórum megjelenítőjének?
Ha igény van rá, feltolom egy picasa albumba, ott talán még élvezhetőek is lesznek.
Üdv, Fecó
Pitzu írta:Ha valaki hajnal felé megy 'Pestre, elvihetne. 11-kor indul a futás Budáról, arra szeretnék majd fölérni.
gyorgyh írta:cofe írta:Sziasztok skacok,
Gondolom már mindenki látja az összes képet, csak ez a 600*450-es felbontás kissé kiábrándító. A képeket eredeti méretükben toltam fel, lehet túl nagyok voltak a fórum megjelenítőjének?
Ha igény van rá, feltolom egy picasa albumba, ott talán még élvezhetőek is lesznek.
Üdv, Fecó
Akkor told fel Cofe, mert nekem még mindig csak 4 db kép jelenik meg.
gyorgyh írta:Pitzu írta:Ha valaki hajnal felé megy 'Pestre, elvihetne. 11-kor indul a futás Budáról, arra szeretnék majd fölérni.
Miért nem szaladsz fel?
Pitzu írta:gyorgyh írta:Pitzu írta:Ha valaki hajnal felé megy 'Pestre, elvihetne. 11-kor indul a futás Budáról, arra szeretnék majd fölérni.
Miért nem szaladsz fel?
Van valakinek használható, komoly ötlete? 'Pest felé utazók közül ki tervez hajnali vezetést, illetve ki tervez szolnoki alvást? Hány órás indulással?
Szeretnék erre a futásra eljutni.
Staniol írta:Szívesen felvinnélek (Faszikámat is hozom-viszem), de nagyon erős kétségeim vannak, hogy 11-re felébredünk, nemhogy Pesten lennénk, így nem merem megígérni.
IJani írta:Staniol írta:Szívesen felvinnélek (Faszikámat is hozom-viszem), de nagyon erős kétségeim vannak, hogy 11-re felébredünk, nemhogy Pesten lennénk, így nem merem megígérni.
Akkor szólhatnál Faszikámnak hogy adjon magáról valami életjelet.
Staniol írta:Él. Beszéltem vele telefonon. Semmit nem változott. Gondolom ez eléggé megmagyaráz mindent. Továbbra is szeretetre méltó, de harcban áll a realitással.
Kocsó írta:Staniol írta:Él. Beszéltem vele telefonon. Semmit nem változott. Gondolom ez eléggé megmagyaráz mindent. Továbbra is szeretetre méltó, de harcban áll a realitással.
Szerintem már az is komoly eredmény, hogy telefonon elérted.
Staniol írta:Pitzu írta:gyorgyh írta:Pitzu írta:Ha valaki hajnal felé megy 'Pestre, elvihetne. 11-kor indul a futás Budáról, arra szeretnék majd fölérni.
Miért nem szaladsz fel?
Van valakinek használható, komoly ötlete? 'Pest felé utazók közül ki tervez hajnali vezetést, illetve ki tervez szolnoki alvást? Hány órás indulással?
Szeretnék erre a futásra eljutni.
Szívesen felvinnélek (Faszikámat is hozom-viszem), de nagyon erős kétségeim vannak, hogy 11-re felébredünk, nemhogy Pesten lennénk, így nem merem megígérni.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég