Általános csevej

Általános csevegés

Moderátorok: cofe, Johnson

Képek

HozzászólásSzerző: cofe » 2012 szept. 20, csütörtök 12:56 pm

Sziasztok skacok,

Gondolom már mindenki látja az összes képet, csak ez a 600*450-es felbontás kissé kiábrándító. A képeket eredeti méretükben toltam fel, lehet túl nagyok voltak a fórum megjelenítőjének?
Ha igény van rá, feltolom egy picasa albumba, ott talán még élvezhetőek is lesznek.

Üdv, Fecó
cofe
Moderátor
Moderátor

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2012 szept. 20, csütörtök 2:27 pm

Johnson írta:
gyorgyh írta:Valami tényleg nem kóser, én is csak 4 képet látok.

Jóvanna, majd a többit is jóváhagyom, azér nem látszik.
Más:

Szia Csaba Szeretném jelezni, hogy nem várt program miatt nem tudok résztvenni az osztálytalálkozónn. Azért remélem nélkülem is jól fogjátok érezni magatok. Czagány Pál

Jól emléxem, hogy a legutóbbin sem volt?
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: IJani » 2012 szept. 20, csütörtök 6:13 pm

Helyzetjelentés a zsúr részleteiről. Holnap ugyanezt köremailben is elküldöm, de jelenleg nem férek hozzá a címlistához.

A helyszín, amint azt már mindenki tudja: Sólyom Étterem

A vacsora, mint mindig a praktikum okán, kétszemélyes tál:

Sólyom lakoma
zöldfűszeres pulyka-steak gyümölcsnyárssal, zsiványok pecsenyéje, túróval töltött gomba, rántott trappista sajtszeletek, falusi szelet, párolt rizs, grill zöldség, hasábburgonya

Hozzá vegyes savanyúság és pohár sör/bor/üditő mindenkinek saját választása szerint

A vacsorát követő éjszakai órákban további sós rágcsálnivalók (pogácsa), valamint a vegyestálak maradéka is feltálalásra kerül hideg sülttál formájában.

Mindezen fentiek nettó költsége 2200 Ft. (Amelyhez hozzájön a tanárok vendéglátásának arányos része.)

Záróra nincs, addig maradunk amíg, Johnson klasszikusát idézve: kedv és ital van. (Ital egyébként van, szerintem elfogadható árfekvésben. Üveges Soproni 290, csapolt nemtommi 350)

Amennyiben igény van rá előfizethetünk egy üdvözlő aperitifre is (bolyhos pálinka vagy egyéb hasonló árfekvésű szerek). Ennek ára akciósan 250 Ft/3cl. (A későbbi önköltséges körök ennél mérsékelten többe fognak kerülni.) Úgy gondoltam, hogy a szolídan ünnepelni vágyók pénztárcáját ezzel már ne terheljük, ezért aki erre igényt tart, az e-mailben nekem jelezze.

Egyébként a létszám felmérése céljából mindenkitől kérnék egy visszajelzést e-mailben arról, hogy jön-e, aperitifet kér-e. Nagyon kevés időnk van, tehát kérem hogy mielőbb válaszoljatok ahhoz, hogy a létszámot és az egy főre eső költséget felmérhessük.
Nem tudom lenne-e olyan igény, hogy a részvételi költséget elektronikusan utaljátok. Ha valaki nem akar a Pálfi előtt a sétányon ücsörögve pénzügyekkel foglalkozni, akkor az jelezze. E-mailben megadom a bankszámlaszámomat és a pontos összeget (miután minden visszajelzést megkaptam).

Kérem hogy mindkét címre küldjétek a válaszotokat:
jimre@mol.hu és imre.janos59@chello.hu
IJani
Kifli
Kifli

Re: Képek

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 szept. 21, péntek 3:55 pm

cofe írta:Sziasztok skacok,

Gondolom már mindenki látja az összes képet, csak ez a 600*450-es felbontás kissé kiábrándító. A képeket eredeti méretükben toltam fel, lehet túl nagyok voltak a fórum megjelenítőjének?
Ha igény van rá, feltolom egy picasa albumba, ott talán még élvezhetőek is lesznek.

Üdv, Fecó

Akkor told fel Cofe, mert nekem még mindig csak 4 db kép jelenik meg.
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: kulup » 2012 szept. 21, péntek 5:48 pm

gyorgyh írta:akkor told fel Cofe, mert nekem még mindig csak 4 db kép jelenik meg.

Ha lehet kérni, akkor egybe zippelve az egészet vmi fájlmegosztó oldalra.
kulup
Sörgyűjtő
Sörgyűjtő

HozzászólásSzerző: Pitzu » 2012 szept. 22, szombat 7:55 pm

Ha valaki hajnal felé megy 'Pestre, elvihetne. 11-kor indul a futás Budáról, arra szeretnék majd fölérni.
Pitzu
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Gyuri » 2012 szept. 23, vasárnap 10:27 am

Pitzu írta:Ha valaki hajnal felé megy 'Pestre, elvihetne. 11-kor indul a futás Budáról, arra szeretnék majd fölérni.

Miért nem szaladsz fel? :)
Gyuri
Cort
Cort

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 szept. 24, hétfő 10:37 am

gyorgyh írta:
cofe írta:Sziasztok skacok,

Üdv, Fecó

Akkor told fel Cofe, mert nekem még mindig csak 4 db kép jelenik meg.

Hi!

Mindet approve-oltam, most már látható.
Ez a képméret a fórum miatt van, illetve a tárhely nem terhelhető agyon.
Képernyőre ez jó, ha valakinek nagyobb méret kell, egyeztet Ferivel.De ezt ahogy látom, meg is oldottátok.
Üdv, Johnson
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Pitzu » 2012 szept. 24, hétfő 11:50 am

gyorgyh írta:
Pitzu írta:Ha valaki hajnal felé megy 'Pestre, elvihetne. 11-kor indul a futás Budáról, arra szeretnék majd fölérni.

Van valakinek használható, komoly ötlete? 'Pest felé utazók közül ki tervez hajnali vezetést, illetve ki tervez szolnoki alvást? Hány órás indulással?
Szeretnék erre a futásra eljutni.
Pitzu
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Staniol » 2012 szept. 24, hétfő 1:31 pm

Pitzu írta:
gyorgyh írta:

Van valakinek használható, komoly ötlete? 'Pest felé utazók közül ki tervez hajnali vezetést, illetve ki tervez szolnoki alvást? Hány órás indulással?

Szívesen felvinnélek (Faszikámat is hozom-viszem), de nagyon erős kétségeim vannak, hogy 11-re felébredünk, nemhogy Pesten lennénk, így nem merem megígérni.
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: IJani » 2012 szept. 24, hétfő 5:43 pm

Staniol írta:Szívesen felvinnélek (Faszikámat is hozom-viszem), de nagyon erős kétségeim vannak, hogy 11-re felébredünk, nemhogy Pesten lennénk, így nem merem megígérni.

Akkor szólhatnál Faszikámnak hogy adjon magáról valami életjelet.
IJani
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Staniol » 2012 szept. 24, hétfő 6:43 pm

IJani írta:
Staniol írta:Szívesen felvinnélek (Faszikámat is hozom-viszem), de nagyon erős kétségeim vannak, hogy 11-re felébredünk, nemhogy Pesten lennénk, így nem merem megígérni.

Akkor szólhatnál Faszikámnak hogy adjon magáról valami életjelet.

Él. Beszéltem vele telefonon. Semmit nem változott. Gondolom ez eléggé megmagyaráz mindent. Továbbra is szeretetre méltó, de harcban áll a realitással.
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2012 szept. 25, kedd 11:07 am

Staniol írta:Él. Beszéltem vele telefonon. Semmit nem változott. Gondolom ez eléggé megmagyaráz mindent. Továbbra is szeretetre méltó, de harcban áll a realitással.

Szerintem már az is komoly eredmény, hogy telefonon elérted.
Kocsó
Vilmos
Vilmos

HozzászólásSzerző: Johnson » 2012 szept. 25, kedd 11:18 am

Kocsó írta:
Staniol írta:Él. Beszéltem vele telefonon. Semmit nem változott. Gondolom ez eléggé megmagyaráz mindent. Továbbra is szeretetre méltó, de harcban áll a realitással.

Szerintem már az is komoly eredmény, hogy telefonon elérted.

Én is elértem, többször is. Mindenre fogadkozott, hogy mostantól magánál tartja a mobilját is (nem mindig szokta vinni, sokszor otthon tárolja). A könyves témát is értette, csak sajnálta, hogy most tudta meg. Igaz, hogy hónapok óta erről levelezünk... csak hát ahhoz kellene emailt olvasni. De nem bántjuk, mert első szóra mondta, hogy jön, s van olyan, aki meg papírkutya módjára az utolsó pillanatban nyögi be: "ja, hát én nem megyek..." De szólni azt nem tudott korábban...
Nah.
J.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Pitzu » 2012 szept. 25, kedd 11:33 am

Staniol írta:
Pitzu írta:
gyorgyh írta:

Szívesen felvinnélek (Faszikámat is hozom-viszem), de nagyon erős kétségeim vannak, hogy 11-re felébredünk, nemhogy Pesten lennénk, így nem merem megígérni.

Aha. Akkor terveztek valami Szolnokon alvást?
Na mindegy, szerintem akkor nekem vonat lesz ebből... csak tudnám, hogy kell manapság vonatjegyet venni. (A magyar állapotokat ismerve, lehet, hogy ugyanúgy, mint 20 éve.)
Azt az elkényelmesedett, hülye autós fejemet! :lol: De autóval ez veszélyes lenne. Így legalább majd a vonaton alszom vagy másfél órát 'Pestig.
Pitzu
Kifli
Kifli

ElőzőKövetkező

Vissza: Szevasztok, cimborák