Uli írta:(obszcén és vulgáris szavakat, sértegetéseket nem lehet használni:))) Na meg, hogy mindenhol Johnson az operátor !:)))
Uli írta:Ami viszont komoly, nekem az a hót egyszerű fórum sokkal átláthatóbb volt és jobban tetszett.
Ádám írta:Ha már Dzsonzon ennyit foglalkozott vele és próbálta jobbítani hogy nekünk jobb legyen, akkor szerintem maradjon! Az igaz, hogy a régi egyszerűbb volt, és bár én sem látom be hogy miért kellenek extra funkciók a jövőben, de jó érzés tudni hogy fejlődhetünk...![]()
![]()
Ádám írta:Nem lehetne esetleg egy olyat csinálni, hogy amikor a Fórumra kattintok, akkor kinyílik egy lépcsőszerű elrendezésben?
Johnson írta:Hmnm, szerintem pont olyan... csak nem kell kattintani, csak rámutatni, majd ott választani. JavaScriptnek híjják.
Balázs írta:Hali!
u.i. Ja, és a feltett képeknek is nagyon örültem! Találtam valaki archív képei közt egy két osztálykirándulós csoportképet. Sajnos már hülyülök, és nem emlékszem, mikor és hol készültek?
Pityke írta:Egyébként Te melyik Balázs vagy? Csak kíváncsiságból...
Johnson írta:Pityke írta:Ha a fölé viszed az egeret, akkor meglátod az illető email címét, sok esetben az elárulja.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég