weblap

Ide jöhet minden az új lappal kapcsolatban

Moderátorok: cofe, Johnson

weblap

HozzászólásSzerző: Uli » 2004 márc. 24, szerda 9:35 am

Beregisztráltam, bár a feltételeket elég nehezen fogadtam el (obszcén és vulgáris szavakat, sértegetéseket nem lehet használni:))) Na meg, hogy mindenhol Johnson az operátor !:)))
Ami viszont komoly, nekem az a hót egyszerű fórum sokkal átláthatóbb volt és jobban tetszett.
Uli
Kifli
Kifli

kritika

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2004 márc. 24, szerda 10:15 am

Szegény Johnson most megint porondon van, de most megint fikázni tervezem az új cuccot: tényleg sokkal igényesebben néz ki, mint az elözö, de nem-e lehetne-e aztatat megcsinálni, hogy ne kelljen sok-sok oldalon átklikkelgetni, mire odajutok, hogy látom az előző hozzászólásokat és én is tudok írni? Ezzel Oli urat támogatom abban, hogy az előző verzió egyszerűbbnek tűnt és mint mezei usernek használhatóbbnak is látszott...
Kocsó
Vilmos
Vilmos

Re: weblap

HozzászólásSzerző: Johnson » 2004 márc. 24, szerda 11:03 am

Uli írta:(obszcén és vulgáris szavakat, sértegetéseket nem lehet használni:))) Na meg, hogy mindenhol Johnson az operátor !:)))

Hmm, majd csak finoman moderálok :) Az egész egy sablon duma, persze nem kell szó szerint venni...
Az meg hogy én operálom, hát jelenleg ez van, amint Cofe jelentkezik, kap ő is jogot mindenre, meg ha valaki akar segíteni, ő is. Nem akarom kisajátítani, de automatice beírt adminnak, mert én töltöttem fel. Ha zavar, akkor...zavar :)
Uli írta:Ami viszont komoly, nekem az a hót egyszerű fórum sokkal átláthatóbb volt és jobban tetszett.

Hmm, na akkor mentegetőzöm kicsit, bocs, ha hosszú lesz.
Problémáim a régi fórummal nem voltak, csak annyi, hogy:
1. nem éreztem biztonságban, mert nem volt rálátása az embernek, hogy is működik. Persze, az ilyen ingyen fórumokkal ez általában is így van, bármikor törlődhetnek, de itt megpróbálok valamit elkövetni ez ellen. Lásd alább.
2. A régi fórum adatbázishoz nem volt semmiféle hozzáférés, így bármilyen adminisztrálási tevékenység lehetetlen volt. (Nem lehetett menteni, rendszerezni, stb. ) Azt a szolgáltató üzemeltette, úgy, ahogy volt, semmi variálás. Ezt az új cuccot megpróbálom naponta menteni, mert biztos, ami ziher, ugyanúgy a lapot a képekkel együtt, így ha valami problema van, visszaállítható a dolog.
3. A regisztráció/bejelentkezés problémái: Szerintem semmivel sem bonyolultabb, mint bármely átlagos fórum. Legnagyobb előnye, hogy eccer kell regisztrálnod, meg bejelentkezni, onnan kezdve a hozzászólások személyesek. Plusz sok egyéb lehetőség is van a regisztráltaknak (saját üzenet későbbi szerkesztése/törlése, privát üzenetek, szavazások, stb.) Lehet, hogy erre senkinek nincs igazán szüksége még, de ha eccer mégis kell majd, akkor már megvan.
Akinek bonyolult, az ha akar, tud segítséget kérni. Mondjuk Ti is lazán megtanultátok használni...

A legvégére maradt a lényeg: én engedek a köz nyomásának, és visszarakom a régit, ha akarjátok. Lehet szavazni!
Johnson
Sztahanátor

Új lap

HozzászólásSzerző: Ádám » 2004 márc. 24, szerda 12:36 pm

Ha már Dzsonzon ennyit foglalkozott vele és próbálta jobbítani hogy nekünk jobb legyen, akkor szerintem maradjon! Az igaz, hogy a régi egyszerűbb volt, és bár én sem látom be hogy miért kellenek extra funkciók a jövőben, de jó érzés tudni hogy fejlődhetünk... :D :D :D
Ádám
Tokaji
Tokaji

Maradjon

HozzászólásSzerző: Ádám » 2004 márc. 24, szerda 12:39 pm

Jó ez így, gyorsan + lehet szokni!
Attól + nem nagyon remegnek a lábaim, amikor ilyeneket kéne leírni hogy affenébe :twisted: meg hasonlók, hogy Dzsonzi ezt moderálni fogja és sűrű ejnyebejnyéket küld majd nekem. :D
Ádám
Tokaji
Tokaji

Menü

HozzászólásSzerző: Ádám » 2004 márc. 24, szerda 2:10 pm

Johansson,
Szerintem a keretes főmenü egyszerűbb volt, így mindíg átugrik a képek menüre, amikor az " Új fórum"-ot akarom kiválasztani :evil: . Nem értek hozzá, ezért megkérdezem :?: : Nem lehetne esetleg egy olyat csinálni, hogy amikor a Fórumra kattintok, akkor kinyílik egy lépcsőszerű elrendezésben? :?:
:idea: Pl: Eredeti:
Főoldal
Fórum
Képek
Osztálynévsor

Választás után :arrow: :
Főoldal
Fórum
:arrow: Új fórum
:arrow: Archívum
Képek
Osztálynévsor
Ádám
Tokaji
Tokaji

Pozitív

HozzászólásSzerző: Ádám » 2004 márc. 24, szerda 2:13 pm

:idea: Jó ez az utólagos szerkesztés :!:
Ádám
Tokaji
Tokaji

Re: Új lap

HozzászólásSzerző: Johnson » 2004 márc. 24, szerda 2:15 pm

Ádám írta:Ha már Dzsonzon ennyit foglalkozott vele és próbálta jobbítani hogy nekünk jobb legyen, akkor szerintem maradjon! Az igaz, hogy a régi egyszerűbb volt, és bár én sem látom be hogy miért kellenek extra funkciók a jövőben, de jó érzés tudni hogy fejlődhetünk... :D :D :D

1. Nem az én munkám, tehát ezt ne mérlegeljétek. Csak felhasználtam + belőttem.
2. Az extrák adottak, van, oszt kész. Ha nemkell, hát nemkell.
Johnson
Sztahanátor

Re: Menü

HozzászólásSzerző: Johnson » 2004 márc. 24, szerda 2:20 pm

Ádám írta:Nem lehetne esetleg egy olyat csinálni, hogy amikor a Fórumra kattintok, akkor kinyílik egy lépcsőszerű elrendezésben?

Hmnm, szerintem pont olyan... csak nem kell kattintani, csak rámutatni, majd ott választani. JavaScriptnek híjják.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Ádám » 2004 márc. 24, szerda 2:25 pm

Johnson írta:Hmnm, szerintem pont olyan... csak nem kell kattintani, csak rámutatni, majd ott választani. JavaScriptnek híjják.

Akkor csak engem szivat? Mindíg átugrik a képekre, ha a keret nem töltődik le. Az meg sajna előfordul :? ...
Ádám
Tokaji
Tokaji

HozzászólásSzerző: Johnson » 2004 márc. 24, szerda 2:37 pm

Ádám írta:Akkor csak engem szivat? Mindíg átugrik a képekre, ha a keret nem töltődik le. Az meg sajna előfordul :? ...

Használd a menüpontok jobb szélét, ott nincs alatta semmi:
Kép
Johnson
Sztahanátor

első vizit

HozzászólásSzerző: Balázs » 2004 márc. 25, csütörtök 12:21 pm

Hali!

Ha döccenőkkel is, de használható, a célnak bőven megfelel.

Köszi annak, aki szívott vele.

Üdv.

Balázs

u.i. Ja, és a feltett képeknek is nagyon örültem! Találtam valaki archív képei közt egy két osztálykirándulós csoportképet. Sajnos már hülyülök, és nem emlékszem, mikor és hol készültek?
Balázs
Látogató
Látogató

Re: első vizit

HozzászólásSzerző: Pityke » 2004 márc. 25, csütörtök 1:05 pm

Balázs írta:Hali!

u.i. Ja, és a feltett képeknek is nagyon örültem! Találtam valaki archív képei közt egy két osztálykirándulós csoportképet. Sajnos már hülyülök, és nem emlékszem, mikor és hol készültek?

Hát, az osztálykirándulásokon!:))
Szerintem ezek akkor készülhettek, amikor Festetics kastély és környéke volt a célunk. Vagy tévednék?

Egyébként Te melyik Balázs vagy? Csak kíváncsiságból...
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Johnson » 2004 márc. 25, csütörtök 1:24 pm

Pityke írta:Egyébként Te melyik Balázs vagy? Csak kíváncsiságból...

A hozzászólás végén van egy gomb: Kép
Ha a fölé viszed az egeret, akkor meglátod az illető email címét, sok esetben az elárulja. A taglistában (fönt) ugyanilyen módon lehet megállapítani.

Egyébként Csönge...
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Pityke » 2004 márc. 25, csütörtök 2:35 pm

Johnson írta:
Pityke írta:Ha a fölé viszed az egeret, akkor meglátod az illető email címét, sok esetben az elárulja.

Hát nekem csak annyit mond, hogy "email küldése". Persze ha rákattintok akkor már látom, hogy milyen címre küldhetnék.
De ez nem jutott eszembe :D
Pityke
Sörös
Sörös

Következő

Vissza: Az új fórum/weblap