Nincs lezárva a szavazás ! ÉRTED ?

Ide jöhet minden az új lappal kapcsolatban

Moderátorok: cofe, Johnson

Re: Sörgyűjtés

HozzászólásSzerző: Kocsó » 2004 ápr. 14, szerda 10:23 am

Pitzu írta:
Johnson írta:OK, vannak meglepetésikonok az Ötödik után... hogy mi, az meglepetés!

Lehetnének pl. dekádszekrény, oszcilloszkóp, forrasztópáka, meg ilyesmik. :?
Eseteleg egy cikiacigi.hu logo... :twisted:

De akár mustáros kifli is... :twisted:
Kocsó
Vilmos
Vilmos

Re: Sörgyűjtés

HozzászólásSzerző: Pityke » 2004 ápr. 14, szerda 1:59 pm

Kocsó írta:
Pitzu írta:
Johnson írta:OK, vannak meglepetésikonok az Ötödik után... hogy mi, az meglepetés!

Lehetnének pl. dekádszekrény, oszcilloszkóp, forrasztópáka, meg ilyesmik. :?
Eseteleg egy cikiacigi.hu logo... :twisted:

De akár mustáros kifli is... :twisted:

Á, az biztos nagyon drága! :twisted: :twisted:
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Staniol » 2004 ápr. 14, szerda 7:45 pm

Na idefigyelj Pitzu!
Te aki küzdősportban jeleskedsz, tudnod kellene kontrollálni az érzelmeket, bár megbizonyosodtam róla, hogy a dolog filozófiája még nem jutott el hozzád. Kérve kérlek, ne gyárts karmát magad körül, és gyakorold az elengedését a dolgoknak, merthát tényleg minden változik, a ragaszkodás, még az érzelmeinkhez is, nagy hiba.
Mér jó neked hogy hovatartozásod kihangsúlyozd? Már mindenki hallotta ezerszer hogy nem dohányzol, sőt, mindenki ismeri már a dohányosokkal szemben érzett megmagyarázhatatlan gyűlöletedet is. Ha nem így van, akkor meg végképp nem értelek. Lásd olyannak a világot amilyen, kivételesen salyát cimkék nélkül. Bármiféle cimke nélkül. Nem fű, nem ég, nem jó, nem rossz, csak az ami. Próbáltad már?

Tömören:
Jó arc vagy, semmi baj veled, de:
Hagyd már abba ezt az anti cigi agresszív zászlóhordozást, mer képen töröllek az új magyar lexikonnal. :)
Majd csak figyeld meg mennyire jó hatással lesz..:)))
Bármelyik..:))))))
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Ádám » 2004 ápr. 15, csütörtök 9:12 am

Húúúúú Staniol! Azért ez elég agresszív volt :thumbdown:
De hátha Pityu ](*,) tanul belőle :study:
Egyébként én sem szeretem a cigifüstöt, de mindenki úgy öli meg magát ahogy akarja :pale:
Ádám
Tokaji
Tokaji

HozzászólásSzerző: Pitzu » 2004 ápr. 15, csütörtök 10:40 am

Na, azért álljunk csak meg egy szóra!
Én sem kezdem el itt reklámozni, hogy vegyél hűtőszekrényt, mer attól vagány leszel és Szetír meg Napcsi sem mondja, hogy a kábelkorbácstól leszel felnőtt. :evil:
Mi ez a hozzáállás?! Osztálytársak között vagy. Kimosták az agyad a BAT-nál, hogy "ezek a gonosz dohányzásellenesek tönkre akarnak minket tenni", stb.

Staniol írta:mindenki ismeri már a dohányosokkal szemben érzett megmagyarázhatatlan gyűlöletedet is.

Én nem gyűlölöm a dohányosokat, csak ha korlátozzák a nemdohányzásomat, megpróbálok védekezni. Ez viszont nem megmagyarázhatatlan. Az, hogy a munkaadóidról mi a véleményem (gyilkos, kábítószerkereskedő, álszent, stb.) más kérdés.

Staniol írta:képen töröllek az új magyar lexikonnal

Nana! Épp 4. kyura vizsgáztam lexikon elleni önvédelemből... :lol:

Ha gondolod, ne terheljük tovább ezzel a topicot, folytathatjuk az index-en.
Pitzu
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Pitzu » 2004 ápr. 15, csütörtök 10:45 am

Ádám! Azért ez a falnak menős ikon nem pontos. Elég csak az utóbbi 3 hét híreinek utánanézni ezen a fronton.
Pl. ezért is bátorkodtam kicsit megemlíteni a 'Ciki a cigi' kampányt.
www.cikiacigi.hu (Ez itt a reklám helye...)
Szóval végre elkezdődött valami. Talán Peti elkezdhet megint munkahelyet keresni... :twisted:
Pitzu
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Ádám » 2004 ápr. 15, csütörtök 11:16 am

Pitzu írta:Ádám! Azért ez a falnak menős ikon nem pontos. Elég csak az utóbbi 3 hét híreinek utánanézni ezen a fronton.

Jóvanna :!: Olyat nem találtam, ahol le is bontya a falat :)
Ádám
Tokaji
Tokaji

HozzászólásSzerző: IJani » 2004 ápr. 15, csütörtök 11:25 am

Dzsonzon!
Írtó nagy gáz van. Bekrepált a társalgó. Nem frissít.
Esetleg ha netán lenne nálad szerszám, átsétálhatnál meghegeszteni :[-o<:
IJani
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Pityke » 2004 ápr. 15, csütörtök 11:57 am

Hát komolyan mondom, csak ámulok, egyesek honnan vesznek mindenféle kis sárga emotikon nevű figurákat. Én itt látok 20-at, aztán ennyi. Ebből is talán ha 3-at használtam eddig :D

De visszatérve a meglepetés ikonokhoz!
Johnson, azt írtad, hogy van ilyen! Namost, ha Ádám a 35 hozzászólásával eddig nem kapott, akkor ez lehet, hogy nem pozitív irányban hat az arra vágyó emberekre! :twisted:
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Johnson » 2004 ápr. 15, csütörtök 1:44 pm

Pityke írta:... mindenféle kis sárga emotikon nevű figurákat. Én itt látok 20-at, aztán ennyi. ...

Nos, nálam bazi nagy betűkkel ki van írva a 20 ikon alá: "A többi emotikon megjelenítése"... Használathoz lásd Kocsó kérdését. (Egér áthúz, editál) \:D/

Pityke írta:...ha Ádám a 35 hozzászólásával eddig nem kapott, akkor ez lehet, hogy nem pozitív irányban hat az arra vágyó emberekre! :twisted:

Hm, mondta valaki hogy 35 után jön a következő? Tessen írni. Sajna az nem megoldható (egyenlőre), hogy minden hozzászólás után random legyenek rangok, ha elérsz egy bizonyos limitet, akkor majd valami lesz... ok, értem, hogy akkor látni fogod pl. Ádám eredményén keresztül, hogy mikor mi fog Rád is várni, de ez van. Ha gondolod, segítséget szívesen veszek a megvalósításhoz, de egyenlőre ennyi.
Johnson
Sztahanátor

HozzászólásSzerző: Pityke » 2004 ápr. 15, csütörtök 2:14 pm

Jól van na! Nálam is ki van írva bazi nagy betűkkel, csak eddig nem olvastam el! :oops:
Pityke
Sörös
Sörös

HozzászólásSzerző: Staniol » 2004 ápr. 15, csütörtök 7:59 pm

Hmmm.
Hagyjuk a fenébe Pitzu, nem értesz.

Leszarom hogy hol dolgozom, és ha nehéz is, próbáld meg elképzelni hogy eszembe sem jutott mikor azt ott írtam fenn. Dohányos vagyok és nem több.
Segíteni akartam és független a témától a dolog.
Nem mosták ki az agyam kérdezd csak meg bárkitől... hónapok telnek el a munkámmal anélkül hogy eszembe jutna hogy cigit gyártunk. (Főleg hogy az Pécsett történik, bár ha hiszed ha nem, még nem láttam...)

Tényleg nem ismersz, és ez megdöbbent kicsit.

És nem terhelem többé a topicot igérem. pont.
Staniol
Kifli
Kifli

HozzászólásSzerző: Staniol » 2004 ápr. 15, csütörtök 8:24 pm

JA, és mielőtt te vagy bárki félreértene, kicsit sem haragszom ám semmire és senkire, de még a szomorúság luxusát sem engedtem meg magamnak. :)
Nah, ennek a témának vége, igérem jácci könnyed és megértő leszek... ahogy szoktam.. :evil:
Staniol
Kifli
Kifli

Előző

Vissza: Az új fórum/weblap